Life

Livian de la Puterea dragostei, foarte direct cu mama lui: „Am lăsat bunul simț deoparte” – Video

11.08.2020 | 13:26
Livian de la Puterea dragostei foarte direct cu mama lui Am lasat bunul simt deoparte  Video
ADVERTISEMENT

Livian de la Puterea dragostei a mărturisit unul din secretele sale, în cel mai recent vlog realizat pentru Youtube.

Livian de la Puterea dragostei nu mănâncă orice

Câștigătorul sezonului trecut al reality-show-ului de la Kanal D i-a spus mamei sale că nu îi place tot ceea ce gătește, dar că de multe ori a mâncat pentru că avea prea mult bun simț.

ADVERTISEMENT

Fostul iubit al Biancăi Comănici a introdus-o pe mama lui în scenă, în timp ce le prezenta fanilor ce fel de mâncare a făcut aceasta, un soi de tocăniță pe care nici măcar nu a gustat-o.

„Nu-mi place, mamă, nu pune din ăla”, i-a spus mamei sale Livian în timp ce filma prin bucătărie.

ADVERTISEMENT

„Nu că-s figurant, dar cu tocana sunt foarte sensibil. Mă pregătesc să ies să mănânc ceva. Zi, mamă, îs eu figurant la mâncare?”, a întrebat-o Livian pe mama lui.

Clujeanul le-a arătat fanilor o zi din viața lui după competiția de la Kanal D

„De la un pic de vreme am lăsat bunul simț deoparte. Tu știi foarte bine că mâncam și ce nu-mi plăcea. Am zis, las-o încolo, 20 de ani tot paste în sos alb. Nici supa de fasole nu-mi place de la 12 ani. În toate zilele care se termină cu i îmi făcea supă de păstăi”, a continuat clujeanul.

ADVERTISEMENT

După ce a lămurit-o pe mama sa în legătură cu preferințele sale culinare, Livian a ieșit în oraș să ducă gunoiul, după care i-a purtat pe fanii săi chiar și la frizerie, prezentând-o pe femeia care îl tunde de când este mic.

În final, Livian s-a bucurat de noua lui jucărie, o dronă, gadget la care visa de mai multă vreme. Clipul postat ieri pe contul său de Youtube a strâns în nici 24 de ore aproape 50.000 de vizualizări și peste 1.700 de like-uri.

ADVERTISEMENT

Printre utilizatorii care au comentat au existat și câțiva hateri care îi reproșează clujeanului că exagerează cu vlog-urile, iar unele dintre ele sunt plictisitoare.

 

ADVERTISEMENT