Life

Livian de la Puterea dragostei îl lovește dur pe Sorin de la Survivor România: „Deplorabil”

31.03.2021 | 14:25
Livian de la Puterea dragostei il loveste dur pe Sorin de la Survivor Romania Deplorabil
ADVERTISEMENT

Livian de la Puterea dragostei l-a criticat pe Sorin de la Survivor România după ce a văzut momentul altercației dintre războinic și Jador, când acesta l-a împins pe faimos, fără să țină cont că era în cârje.

Câștigătorul sezonului trecut al emisiunii Puterea dragostei a spus că Sorin a avut un comportament deplorabil și că astfel de gesturi nu ar trebui permise și trecute ușor cu vederea.

ADVERTISEMENT

Fostul iubit al Biancăi Comănici a comentat într-un vlog realizat la volanul mașinii sale ceea ce se întâmplă în concursul filmat în Republica Dominicană.

Livian de la Puterea dragostei, critici dure pentru Sorin de la Survivor România

„L-a împins pe Jador și Jador era în cârje. N-ai cum. E un gest, ce, deplorabil. E un gest urât din cap până-n picioare. Ei sunt de mult în competiție, au avut interacțiuni multe împreună, aruncându-te în jocul ăsta, că de la început au văzut cine îi Jador.

ADVERTISEMENT

Dacă tu ai intrat în jocul ăsta nu ai voie la un moment dat să clachezi să dai în din astea urâte. N-ai voie să faci asta. De ce ai intrat dacă știi că nu poți să duci până la final?”, a comentat Livian de la Puterea dragostei pe Youtube.

Livian Pop l-a criticat și pe Starlin, care l-a jignit pe Jador după ce acesta se tot lua de Războinici. Livian îl înțelege și-l susține pe Jador, chiar dacă stilul său deranjează pe mulți.

ADVERTISEMENT

Nu o place nici pe Elena Marin

Acesta a mai spus că Jador a crescut într-un anumit fel, iar cei care au pretenții de la el nu sunt corecți. Livian a avut câteva remarci de făcut și la adresa Elenei Marin, despre care a spus că e perversă și că unicul ei scop este să îi manipuleze pe ceilalți, dând exemplu anumite afirmații pe care faimoasa le-a făcut în cadrul emisiunilor.

Nu toți fanii lui Livian l-au aplaudat pentru analiza sa. Au existat persoane care i-au reproșat că aprobă atitudinea lui Jador, pe care mulți o consideră drept provocator.

ADVERTISEMENT