Life

Livian de la Puterea dragostei, imagini din prima vacanță la mare alături de noua iubită, Florentina

15.09.2020 | 12:12
Livian de la Puterea dragostei imagini din prima vacanta la mare alaturi de noua iubita Florentina
ADVERTISEMENT

Livian de la Puterea dragostei nu se mai ascunde. După ce și-a oficializat relația cu Florentina Neagu, clujeanul o prezintă tot mai des pe partenera lui, care îl însoțește peste tot.

Livian de la Puterea dragostei, la mare cu Florentina

În cel mai recent vlog al câștigătorului sezonului 2 al competiției de la Kanal D, Livian i-a purtat pe urmăritorii săi de pe Youtube în vacanță spre… litoralul românesc!

ADVERTISEMENT

Livian a filmat aproape tot drumul și le-a oferit fanilor câteva scene de pe plajă, acolo unde s-a relaxat alături de Florentina.

Pe tot parcursului drumului spre mare, Florentina, șoferița excursiei, nu s-a putut abține să își dovedească iubirea față de Livian.

ADVERTISEMENT

Cei doi s-au strâns de mână în timp ce Flori conducea de mai multe ori dorind să demonstreze încă o dată cât de închegată este relația lor.

„Vreau să fiu hrana ta. Uite cum mă ține de mânuță. Cum să nu mă topesc, mă îndrăgostesc zi de zi tot mai mult de fata asta”, îi spune Livian Florentinei în timp ce conduce.

ADVERTISEMENT

Cei doi și-au făcut toate poftele în stațiunea 2 Mai

Cei doi au ajuns la stațiunea 2 Mai, unde au petrecut mai multe zile, după care și-au mutat catrafusele în altă parte. Imaginile postate pe vlogul lui Livian sunt cel mai probabil din luna august, căci într-o bucată din filmare acesta spune că va sta cu iubita lui cel puțin 9 zile în stațiunea Venus.

Cei doi nu au mers singuri la mare, ci însoțiți de o prietenă bună de-ale lor, o fată pe nume Andra care a apărut și ea în cadru de câteva ori.

ADVERTISEMENT

Tânărul din Cluj este unul din cei mai iubiți foști concurenți de la Puterea dragostei. Încă de când participa în sezonul 2, acesta și-a obișnuit fanii cu vlogurile sale, primele și cele mai de succes fiind cele realizate în Istanbul.

Aventura lui Livian continuă și după terminarea sezonului 2, căci acesta, potrivit lui Nelson Mondialu, tatăl său adoptiv, va fi prezent în actualul sezon alături de noua sa parteneră.

ADVERTISEMENT