Life

Livian de la Puterea Dragostei, îndrăgostit de Ella? Bianca nu se aștepta la așa ceva

20.07.2020 | 19:29
Livian de la Puterea Dragostei indragostit de Ella Bianca nu se astepta la asa ceva
ADVERTISEMENT

Livian și Bianca au format unul dintre cele mai frumoase cupluri din show-ul matrimonial „Puterea Dragostei”, dar la întoarcerea în țară concurentul și-a îndreptat atenția spre o altă femeie. Fiul lui Nelson Mondialu pare foarte apropiat de Ella despre care are numai cuvinte de laudă.

Apropiații concurentului de la Kanal D au mărturisit că Livian a plecat la Cluj și s-a îndepărtat tot mai mult de fosta iubită, Bianca Comănici. Potrivit acestora tânărul le-a vorbit părinților despre frumoasa brunetă cu care se presupune că ar fi avut o aventură într-o hotel din Istanbul.

ADVERTISEMENT

„Le-a spus părinților despre Ella și chiar a menționat că ar vrea să le și facă, la momentul potrivit, cunoștință cu ea, fiindcă este o fată faină, cu un caracter frumos, o adevărată prietenă pentru el în casa din Istanbul”, au spus prietenii lui Livian, relatează wowbiz.ro.

Livian, lovitură pentru Bianca. Concurentul de la Puterea Dragostei o place pe Ella?

Mai mult decât atât, Livian a prezentat-o pe Ella familiei sale într-o lumină favorabilă, având numai cuvinte de laudă la adresa ei. Concurentul de la „Puterea Dragostei” se pare că este tot mai interesat de frumoasa brunetă, lucru care nu poate decât să o deranjeze pe Bianca.

ADVERTISEMENT

În urmă cu ceva vreme chiar s-a zvonit că Livian și Ella au avut o idilă, manelistul Denis Petcu fiind cel care a dezvăluit acest lucru. Băiatul lui Nelson Mondialu a lămurit situația la momentul respectiv precizând că este un domn și nu ar duce o femeie la hotel.

„Nu aș face așa ceva, sunt un domn, iar ea nu este o femeie de mers la hotel, ci i-aș închiria un apartament de lux. Nu a fost cazul. Ea mai întâi trebuie să fie acceptată de familia mea, s-a apărat acesta legat de presupusa infidelitate.

ADVERTISEMENT

„Dacă tata te place, te iau de tot acasă! Veverița are primul cuvânt, apoi Nelson. Când trece de el ceva, e lege”, i-a spus concurentul frumoasei brunete, Ella, cu puțin timp înainte de întoarcerea în România.

Nelson Mondialu, despre Ella, concurenta de la Puterea Dragostei

Singura fată de care mi-ar plăcea, care e deșteaptă, stilată, e Ella. Dar având în considerare vârsta, n-o să se poată. După ce termină Ella acolo și mă contactează că vrea să facă o piesă, îi dă tata linie muzicală…”, a spus la rândul său Nelson Mondialu despre frumoasa brunetă în urmă cu ceva timp.

ADVERTISEMENT

Totodată, tatăl lui Livian s-a interesat de mâncarea pe care o preferă aceasta ca după încheierea filmărilor din Turcia să o invite la masă. În plus, Nelson Mondialu și-a exprimat dorința ca fiul său să formeze un cuplu cu Ella, așadar rămâne de văzut dacă se va întâmpla asta.

 

 

 

ADVERTISEMENT