ADVERTISEMENT
Life

Livian de la Puterea Dragostei iubește din nou. Cine este femeia cu care are o relație

Livian Pop, fostul concurent de la Puterea Dragostei, nu mai este singur. Tânărul s-a afișat pe rețelele de socializare cu femeia care i-a furat inima.
Autor: Alexa Serdan | 18.07.2021 | 16:20
Livian de la Puterea Dragostei iubește din nou. Cine este femeia cu care are o relație
Livian de la Puterea Dragostei iubește din nou. Cine este femeia cu care are o relație. Sursa foto: Facebook.com

Câștigătorul sezonului 2 al show-ului matrimonial de la Kanal D a ascuns o perioadă bună că este într-o relație, însă acum le-a arătat tuturor cine este persoana care l-a făcut să iubească din nou.

ADVERTISEMENT

Livian Pop și-a revenit destul de repede după separarea de Florentina Neagu, iar acum și-a găsit fericirea în brațele unei tinere cu care a plecat în vacanță, în străinătate, în urmă cu puțin timp.

Livian Pop de la Puterea Dragostei are iubită. Cine este tânăra

Fostul concurent de la Puterea Dragostei și noua cucerire au plecat în Grecia, de unde au postat mai multe imagini superbe împreună, semn că relația nu este tocmai la început de drum.

ADVERTISEMENT

Fiul lui Nelson Mondialul apare alături de o șatenă superbă originară din Cluj-Napoca, pe nume Alexandra Dumitru, potrivit revista viva.ro.

„Mr. And Mrs” (Domnul și Domnișoara) este unul dintre comentariile care apare în mediul virtual, postarea fiind scrisă de Livian Pop.

ADVERTISEMENT

Se pare că fostul participant de la Kanal D este pentru prima oară în vacanță cu actuala sa parteneră de viață, o tânără puțin trecută de vârsta de 20 de ani.

Alexandra Dumitru a studiat la Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor (FSEGA), la Universitatea Babeș-Bolyai, una dintre cele mai prestigioase instituții din zona Clujului.

ADVERTISEMENT

Relația lor se poate să fie destul de avansată, dovadă că a ieșit soarele și pe strada tânărului, care în ultima perioada nu se mai gândea atât de mult la viața sentimentală.

„Eu rămân ce-am fost: romantic”, este o altă postare care apare pe rețelele de socializare, dovadă că Livian Pop și-a găsit fericirea în brațele șatenei.

ADVERTISEMENT
Livian Pop de la Puterea Dragostei și noua sa iubită
Livian Pop de la Puterea Dragostei și noua sa iubită. Sursa foto: viva. Colaj: Fanatik

Bianca Comănici încă suferă după separarea de Livian Pop

Bianca Comănici și Livian Pop s-au cunoscut în casa Puterea Dragostei, emisiune pe care au și câștigat-o împreună, însă drumurile lor au ajuns să se despartă la scurt timp după.

Frumoasa brunetă și-a văzut de viața sa profesională și a încercat să treacă peste suferința despărțirii de bărbatul lângă care se vedea o viață întreagă, dar din păcate, nu a reușit până la capăt.

ADVERTISEMENT

„Cred că abia acum am realizat că l-am iubit, nu în timp ce eram într-o relație pentru că mi-am dat seama că fericirea lui este fericirea mea.

Dacă este fericit și eu sunt fericită, cu toate că nu am mai păstrat legătura deloc”, s-a confesat Bianca Comănici prezentatoarei Andreea Mantea, în emisiunea pe care vedeta o moderează la Kanal D.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!