Life

Livian de la Puterea Dragostei, mesaj dur la adresa Biancăi: ”Aș vrea să înceteze toate nebuniile astea”

14.10.2020 | 09:40
Livian de la Puterea Dragostei mesaj dur la adresa Biancai As vrea sa inceteze toate nebuniile astea
ADVERTISEMENT

Livian Pop și Bianca Comănici s-au despărțit de câteva luni, dar cu toate acestea câștigătoarea primelor două sezoane „Puterea Dragostei” continuă să vorbească despre fostul iubit. Fiul lui Nelson Mondialu se simte atac, mai ales că actuala sa parteneră de viață, Nicoleta, a fost jignită de brunetă.

Fostul concurent de la Kanal D i-a transmis fostei partenere de viață un mesaj tăios prin care îi cere să se oprească din declarațiile pe care le face la adresa lui. În plus, Livian este extrem de deranjat de faptul că actuala sa iubită a fost catalogată drept „femeie ușoară”.

ADVERTISEMENT

Câștigătorul celui de-al doilea sezon al show-ului matrimonial are numai cuvinte de laudă la adresa Nicoletei, dar nu același lucru se poate spune despre Bianca. Livian nu poate înțelege de ce fosta sa iubită o vorbește de rău pe actuala parteneră de viață, când el a început relația după separarea de brunetă.

Livian, mesaj tăios pentru Bianca Comănici de la Puterea Dragostei

„Nu îmi place că se vorbește la adresa actualei mele iubite. Nu îmi place că i se aduc fel de fel de acuze, că a stat cu 100 de respectivi. Până la urmă, dacă nu vă aflați în cazul meu, și mamele noastre au avut alți iubiți. Cum poți să condamni o fată?

ADVERTISEMENT

Din punctul meu de vedere nu contează trecutul unei femei, contează prezentul și cum se comportă. Niciodată nu le-am înțeles pe fete. Așa e în România la noi. Știu cazuri de băieți care doar au trecut puțin prin emisiune și femeile sunt în limbă că au fost la Puterea Dragostei.

Vreau să ajungă la ea mesajul acesta. Nu ai cum să o faci femeie ușoară pe Nicoleta și nu ai de ce să te iei de Nicoleta de nicio culoare pentru că fata nu a făcut nimic greșit, nu s-a băgat peste cât timp noi eram într-o relație.

ADVERTISEMENT

Nu a vorbit rău, nu poți zice că este o femeie ușoară, o femeie care a mers și a țintit ceea ce își dorește să ia. A văzut că sunt liber, m-a plăcut și a dorit să mă aibă. Asta nu definește o femeie ușoară.

Femeia ușoară este, în definiția mea, cea care se culcă cu mai mulți din pură distracție, contra-cost. Nu știu, chiar aș vrea să înceteze toate nebuniile astea, am vrut să evit subiectul”, a spus Livian de la Puterea Dragostei în cel mai recent vlog de pe Youtube.

ADVERTISEMENT

Fostul concurent de la Kanal D este mândru de partenera sa de viață pe care o numește „excepțională”. Băiatul lui Nelson Mondialu se simte fericit și împlinit lângă Nicoleta cu care s-a mutat deja în aceeași casă de circa 2 luni și spune că este foarte implicat sentimental.

Deși nu este totul roz între Livian și Nicoleta, lipsa comunicării fiind unul dintre impedimente, fostul iubit al Biancăi Comănici de la Puterea Dragoste simte că „își pierde strălucirea” când nu este în preajma partenerei sale de viață.

ADVERTISEMENT