Life

Livian de la Puterea Dragostei, motiv de suferință pentru Bianca Comănici: ”Am ajuns să îl cunosc”

15.09.2020 | 21:33
Livian de la Puterea Dragostei motiv de suferinta pentru Bianca Comanici Am ajuns sa il cunosc
ADVERTISEMENT

Bianca Comănici și Livian Pop nu mai formează un cuplu de câteva luni bune, dar cu toate acestea câștigătoarea primelor două sezoane „Puterea Dragostei” suferă în continuare după fiul lui Nelson Mondialu. Sinceră și directă, bruneta a mărturisit că are și acum sentimente pentru fostul iubit.

Câștigătoarea show-ului matrimonial de la Kanal D a dezvăluit în emisiunea prezentată de Teo Trandafir că a văzut imaginile cu Livian și actuala parteneră de viață, Florentina Neagu, fotografiile deschizându-i într-un final ochii pentru a vedea cine este cu adevărat fostul concurent din casa Puterea Dragostei.

ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă s-a ambiționat să-l dea uitării pe Livian Pop, bărbatul de care s-a îndrăgostit lulea în cel de-al doilea sezon al emisiunii de la Kanal D. Dacă pe moment a părut deranjată de fotografiile cu fostul iubit și Florentina, acum spune că încearcă să nu mai pună la suflet.

Livian Pop, motiv de supărare pentru Bianca Comănici, câștigătoarea Puterea Dragostei

„Am ajuns să îl cunosc pe Livian. Eu aș putea acum să arăt ceea ce simt cu adevărat, dar nu o să fac asta niciodată, pentru că ceea ce face el acum, ceea ce face el, nu face decât să mă ajute. Eu nu am de ce să plâng pentru faptul că el este cu altă persoană.

ADVERTISEMENT

Am văzut imagini din pat, imagini sărutându-se, am văzut mai mult decât e suficient. Pe moment eram deranjată, dar m-a ambiționat să devin mai bună, să îi arăt ce a pierdut până când nu o să mă mai intereseze”, a declarat bruneta la Teo Show, informează wowbiz.ro.

Bianca Comănici a mărturisit în emisiunea de la Kanal D că face tot ce-i stă în puteri pentru a-l uita pe Livian Pop. Mai exact, tânăra notează toate gândurile și emoțiile într-un jurnal, iar la finalul zilei trage concluziile care să o ajute să nu mai aibă sentimente pentru fostul iubit.

ADVERTISEMENT

„Am început scriu un jurnal și am hotărât  scriu în fiecare seară despre toate sentimentele pe care le am în acea zi. La sfârșitul paginii scriu concluzia, «azi îl iubesc» sau «azi nu îl iubesc» pentru  ceea ce postează el îmi influențează foarte mult sentimentele. 

El știe că sunt destul de schimbătoare, dar ajung să îmi dau seama că tot îl iubesc și ceea ce fac, fac tot din ciudă.

ADVERTISEMENT

Jurnalul ăsta o să fie public la un moment dat. Am și zile când nu pot  scriu deloc pentru   doare atât de tare ceea ce face”, a mai spus fosta concurentă de la Puterea Dragostei, potrivit sursei citate anterior.

ADVERTISEMENT