Life

Livian de la Puterea Dragostei o atacă din nou pe Bianca Comănici: “Atâtea amintiri pe care tu le-ai aruncat”

28.09.2020 | 16:36
Livian de la Puterea Dragostei o ataca din nou pe Bianca Comanici Atatea amintiri pe care tu leai aruncat
Bianca Comănici, împreună cu Livian, pe vremea când formau un cuplu Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Livian, câștigătorul sezonului doi “Puterea Dragostei”, urmează să lanseze o melodie cu un mesaj destul de interpretabil. Piesa este interpretată alături de Tarzy și va apărea peste două zile.

Potrivit wowbiz.ro, Livian a făcut public teaser-ul noii melodii pe contul său de YouTube, iar fanii deja și-au arătat aprecierile față de artist. Melodia poartă numele “Caracter pervers” , iar în videoclip apare alături de Florentina, noua lui iubită.

ADVERTISEMENT

Videoclipul piesei a fost filmat în București și transmite un mesaj puternic. Din cauza versurilor, mesajul piesei este interpretat ca un atac subtil la adresa fostei sale iubite.

Livian de la “Puterea Dragostei” o atacă din nou pe Bianca Comănici?

Versurile melodiei pe care Livian o va lansa alături de Tarzy au un mesaj cu subînțeles, ușor interpretabil ca un atac la persoană. Iar persoana în cauză este, în acest caz, Bianca Comănici, fosta lui prietenă. A vrut artistul să-i transmită un mesaj?

ADVERTISEMENT

“Lupul va fi mereu personajul negativ, dacă lăsăm vulpea să spună povestea”, este un vers din melodia ce urmează a fi lansată. Câștigătorul emisiunii a postat acest mesaj pe contul său de Instagram după ce și-a încheiat relația cu Bianca Comănici.

După ce a postat mesajul, prima impresie a fanilor celor doi îndrăgostiți a fost că Livian a făcut referire la Bianca Comănici. Iar această speculație are ca motiv faptul că pe ea o alinta folosind apelativul “vulpea”.

ADVERTISEMENT

Un alt vers care dă de înțeles că mesajul i se adresează fetei este “Atâtea amintiri pe care tu le-ai aruncat”.

Livian a lansat piesa “Stai cu mine pentru like-uri” acum ceva timp, care a avut un succes răsunător. Fiul lui Nelson Mondialul a reușit să adune peste un milion de vizualizări la doar o lună de la lansare și a fost foarte mulțumit de realizarea sa.

ADVERTISEMENT

“A apărut și a început nebunia. Prieteni, ascultați-o și dacă credeți că merită să fie în top, merită să fie pe locul 1, 2, pe ce loc considerați voi, dacă vă place, hai să-i dăm forță, s-o audă toată România” , spunea artistul.

“Nu zic că-i cea mai bombă, că am eu vocea nu știu cum, dar eu sunt mulțumit de munca depusă și de rezultat”

Livian Pop și Bianca Comănici s-au îndrăgostit în cel de-al doilea sezon al emisiunii “Puterea dragostei”, iar între ei a fost o legătură puternică. De altfel, chiar Bianca a încercat din greu să-l dea uitării, însă a mărturisit că i-a fost foarte greu.

ADVERTISEMENT
Tags: