Life

Livian de la Puterea dragostei, părăsit de iubită fără nicio explicație: „A lăsat totul și a fugit”

10.11.2020 | 12:25
Livian de la Puterea dragostei parasit de iubita fara nicio explicatie A lasat totul si a fugit
Livian de la Puterea dragostei ar fi fost părăsit de iubită. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Livian de la Puterea dragostei a fost părăsit de iubita lui, Florentina, după ce tatăl câștigătorului sezonului al doilea ar fi prins-o traducându-i fiul.

Nelson Mondialu a declarat ieri, într-un live pe Youtube, că Florentina Neagu a fugit de la Livian fără să mai dea o explicație, iar asta l-a supărat destul de tare pe fostul Biancăi Comănici.

ADVERTISEMENT

„Blonda și bruneta au dat bir cu fugiții. L-a părăsit fără să dea explicații, oricum era de așteptat după cele întâmplate ieri. Nicoleta a lăsat totul și a fugit. Blonda la fel”, a anunțat Nelson.

Iubita lui Livian de la Puterea dragostei, infidelă?

În urmă cu ceva timp, Nelson a postat un videoclip pe canalul său de Youtube în care le demonstra fanilor că Florentina a vorbit cu alți băieți în timp ce era cu Livian.

ADVERTISEMENT

„Hai, că o lași singură cu telefonul și pățești ca și cu celelalte! Pățești! Numai așa ai avut tu!”, i-a spus Mondialu fiului său.

Livian nu l-a băgat atunci în seamă pe tatăl său, care face tot felul de glume, iar lumea îl ia de multe ori în serios și a spus că are încredere în Florentina, că este ferm convins că nu îl va înșela niciodată.

ADVERTISEMENT

Nelson le toacă pe mai toate iubitele fiului său

Nu este prima oară când Nelson se bagă în viața personală a fiului său. De când Livian a devenit cunoscut, Nelson comentează de fiecare dată despre partenerele sale, iar fanii fostului câștigător cred că tatăl său este în mare parte responsabil pentru eșecurile sale amoroase.

Cu Bianca Comănici, fata cu care Livian s-a cuplat în casa Puterea dragostei din Istanbul, Nelson a început un adevărat război în mediul online, insinuând tot felul de lucruri despre brunetă.

ADVERTISEMENT

Bianca i-a răspuns de câteva ori, după ce a fost amenințată de tatăl lui Livian, iar în prezent cei doi pare că s-au potolit. Nelson a luat-o acum în vizor, mai în glumă, mai în serios, pe noua parteneră a fiului său.

 

ADVERTISEMENT