Life

Livian de la Puterea dragostei, pus la zid după ce s-a făcut de râs la o benzinărie din Austria: „Ești distrus rău!”

Livian de la Puterea dragostei s-a făcut de râs la o beninzărie din Austria, acolo de unde a postat recent un vlog. Fanii l-au taxat aspru!
02.09.2021 | 14:23
Livian de la Puterea dragostei pus la zid dupa ce sa facut de ras la o benzinarie din Austria Esti distrus rau
Livian de la Puterea dragostei face vloguri pe Youtube. Foto: Youtube
ADVERTISEMENT

Livian Pop de la Puterea dragostei 2 a postat un filmuleț pe contul său de Youtube în care a vrut să revendice un premiu la loz în plic de la o benzinărie din Austria.

Câștigătorul sezonului trecut al emisiunii a deschis niște lozuri împreună cu un prieten de-ai săi. Cei doi au stabilit de comun acord că îi vor spune unei casierițe de la benzinărie că au câștigat peste 1.000 de euro, fără să înțeleagă ce scrie pe bilețelele luate.

ADVERTISEMENT

Vrând să vadă reacția femeii de la casă, Livian a reușit să o facă să râdă pe femeie. I-a spus că nu a câștigat nimic și l-a încurajat să încerce să mai joace.

Livian Pop de la Puterea dragostei, țeapă la loz în plic în Austria

Dezamăgit că norocul nu i-a surâs de data asta, Livian a ieșit din magazinul benzinăriei respective împreună cu amicul său.

ADVERTISEMENT

Momentul a fost considerat unul stânjenitor pentru o parte din fanii săi, care și-au exprimat dezgustul în comentarii.

„Stai acasă că te faci de râs; Parcă ești drogat, frate, sau beat și în acest video. Ești distrus rău!; Mai schimbăm și noi șapca aia, băiete? Tac-tu e mai îngrijit cu trendul său; Bineînțeles că în benzinărie nu îți pui masca, așa cum spune legea, doar ești bombardier”, sunt câteva comentarii dure primite pe Youtube.

ADVERTISEMENT

Livian și-a găsit ocupație ca vlogger în urma participării la Puterea dragostei, show pe care l-a câștigat anul trecut împreună cu Bianca Comănici.

Videoclipurile sale sunt destul de urmărite, Youtube-ul devenind pentru el o sursă de venit. Rețeaua către care au migrat multe vedete i-a adus bani frumușei în cont în ultimul an.

ADVERTISEMENT

Fostul iubit al Biancăi Comănici, vedetă pe Youtube: are peste 270.000 de abonați

Clujeanul are și o comunitate destul de numeroasă, având în vedere că este cunoscut ca fost concurent de reality-show.

Livian Pop are peste 270.000 de abonaț pe canalul său de Youtube, unde postează clipuri random, ca un fel de reality-show propriu.

În multe dintre filmulețe acesta apare alături de prietenii săi ori alături de tatăl său, celebrul Nelson Mondialul. Cel care l-ar fi îndrumat să continue în această zonă este chiar tatăl său, de la care a învățat ce fel de content să posteze și cum să se promoveze prin intermediul rețelelor de socializare.

 

ADVERTISEMENT