Life

Livian de la Puterea Dragostei, relație cu Ligi? Ce spune fostul concurent despre blondină

11.12.2020 | 21:31
Livian de la Puterea Dragostei relatie cu Ligi Ce spune fostul concurent despre blondina
ADVERTISEMENT

Livian de la Puterea Dragostei a pus capăt recent relației amoroase cu Florentina Neagu, existând zvonuri potrivit cărora ar fi început o nouă poveste de dragoste cu una dintre concurentele sezonului doi din show-ul matrimonial de la Kanal D. 

Rumoarea spune că fostul iubit al Biancăi Comănici s-a cuplat cu Ligia Dolha, o tânără în vârstă de 27 de ani, originară din Cluj-Napoca. Fostul concurent de la Kanal D și-a deschis sufletul și a vorbit despre frumoasa blondină, lămurind lucrurile legat de o eventuală relație.

ADVERTISEMENT

Fostul participant de la „Puterea Dragostei” a mărturisit că între el și Ligi este o relație foarte frumoasă de prietenie, colaborarea lor fiind în momentul de față numai din punct de vedere profesional. Livian și blondina sunt uniți de muzică, urmând să lanseze o piesă împreună.

Livian de la Puterea Dragostei, adevărul despre relația cu Ligi

„Este oficial! Am un anunț foarte important! Eu eu Ligi suntem într-o relație… Suntem într-o relație cu muzica. Sperăm să vă placă!”, a declarat Livian de la Puterea Dragostei despre legătura pe care o are cu Ligi într-un vlog de pe canalul său de Youtube.

ADVERTISEMENT

„Ne-am pus de comun acord să-i dăm tare pe partea muzicală. O să iasă nebunie, avem o melodie de Crăciun și mai am ceva pregătit pentru ianuarie, tot ceva de suflet. Melodia asta de Crăciun e o combinație de colind cu rapp, dar foarte tare combinația, foarte tari vorbele. 

Foarte frumos intră timbrul lui Ligie pe refren, așa ceva n-ați mai văzut și nici n-ați mai pomenit. Melodia este pentru toți cei care au dorința asta mai accentuată de împăcare din pricina faptului că vin sărbătorile”, a completat fostul iubit al Biancăi Comănici.

ADVERTISEMENT

Ligi s-a înscris în emisiunea de la Kanal D pentru a-și întâlni jumătatea, însă a fost eliminată înainte de a pleca acasă la brațul unui bărbat. Tânăra, de profesie make-up artist, seamănă izbitor de mult cu Bianca Drăgușanu, nefiind străină de operațiile estetice.

Frumoasa blondină a fost considerată una dintre cele mai sexy concurente ale sezonului trecut „Puterea Dragostei”, concurenta recunoscând la un moment dat că a trecut pragul cabinetelor de înfrumusețare.

ADVERTISEMENT

Mai exact, Ligi și-a pus silicoane, acid hialuronic în buze și a „umblat” puțin la sprâncene pe care le-a înfrumusețat considerabil. De altfel, tânăra știe cum să-și pună în valoare calitățile, imaginile de pe rețelele de socializare arătând-o în numeroase ipostaze provocatoare.

ADVERTISEMENT
Tags: