Life

Livian de la Puterea dragostei s-a făcut de râs! Fanii lui nu au mai văzut așa ceva: „Atât de penibil” – Video

21.08.2020 | 16:26
Livian de la Puterea dragostei sa facut de ras Fanii lui nu au mai vazut asa ceva Atat de penibil  Video
ADVERTISEMENT

Livian de la Puterea dragostei a dat marea lovitură, ori cel puțin așa crede el.  Câștigătorul sezonului trecut al reality-show-ului de la Kanal D a lansat un videoclip pe Youtube în care, țineți-vă bine, clujeanul cântă!

Livian de la Puterea dragostei are piesă, dar e pe lângă muzică

Dacă ar fi să fim sinceri, vocea lui Livian lasă de dorit, însă, având în vedere că oricine poate deveni orice, doar să aibă acel dram de noroc, nu îi vom judeca acum calitățile vocale.

ADVERTISEMENT

Câștigătorul de la Puterea dragostei abordează un soi de trap-manele (unul destul de nereușit, sîc!), iar melodia „Stai cu mine pentru like-uri” pare a fi o dedicație către Bianca, fosta lui iubită.

În primele minute după apariția clipului pe Youtube, fanii au luat cu asalt secțiunea de comentarii cu opinii de toate felurile.

ADVERTISEMENT

Unii spun că Livian nu are ce căuta în muzică (prin comparație, Abi Talent chiar își merită numele de scenă), în timp ce alții cred că merită apreciat efortul său.

Fanii îi cer să se lase de ”cântat”

„Cum mă să-l mințiți că vă place “melodia” asta…nu-l mai mințiți că el chiar cred că se crede cântăreț…cum mă să scoți așa ceva? Și versurile zici că-s făcute de un copil de grădiniță. Nu credeam că poți fii chiar atât de penibil…ai dat cu bâta’n balta”, a scris cineva pe Youtube.

ADVERTISEMENT

Alte comentarii apărute la piesa lansată de Livian de la Puterea dragostei: „Horror. Nu am ascultat așa ceva în viața mea ,o melodie atât de proastă și o voce atât de slabă. Lasă-te de muzică; 

Dacă ai 2-3 neuroni îți dai seama că ” lălăiala ” asta este de tot ???ul…. Felicitări Viper pentru munca depusă ?
“Cîntecaciu” nu trece nici de ” PREGĂTITOARE”;

ADVERTISEMENT

Doamne…Livian, îți dorești să te remarci în lumea asta muzicală dar nu ai nicio tangență cu ea:) Dacă ai plătit pentru melodie sper să fii inteligent să te oprești aici. Linia melodică este interesantă dar atat? Reorienteaza-te!;

Ăștia de ziceți că e mișto, ce ascultați in general? Cristi din banat-ca o apa cristalină?”

Ca să vă faceți și voi o părere, aveți videoclipul mai jos:

ADVERTISEMENT