Life

Livian, nou concurent la Survivor România? Ce a apărut pe internet: “Așa am aflat”

03.03.2021 | 07:58
Livian nou concurent la Survivor Romania Ce a aparut pe internet Asa am aflat
ADVERTISEMENT

Livian de la „Puterea Dragostei” ar putea fi noul concurent de la „Survivor România” 2021, potrivit zvonurilor apărute pe internet. Fostul concurent al show-ului matrimonial are corpul foarte lucrat de ceva timp, iar fanii sunt convinși că va pleca în jungla Dominicană. 

Fostul iubit al Biancăi Comănici este o figură foarte dorită în cadrul competiției sportive, iar admiratorii lui susțin că se va alătura celui mai dur reality show din România.

ADVERTISEMENT

Livian Pop și-a lucrat intens corpul la sală în ultimele luni, detaliu care nu a trecut neobservat de către fanii din mediul online.

Livian, nou concurent la Survivor România? Ce a apărut pe internet: “Așa am aflat”

Telespectatorii ar putea avea parte de o surpriză de proporții, pentru că Livian Pop s-ar putea alătura show-ului „Survivor România” în curând. Tânărul nu a confirmat nimic, însă cei care îl urmăresc sunt tot mai convinși că acesta va fi noul concurent din echipa Faimoșilor.

ADVERTISEMENT

Fanii se întreabă de când va putea fi văzut fiul lui Nelson Mondialu în cadrul reality show-ului filmat în Republica Dominicană și sunt nerăbdători să afle răspunsul tânărului.

„Știm cu toții că mergi la Survivor, dar întrebarea este când? Doar în aprilie? Că așa am aflat”, i-a scris o admiratoare la unul dintre videoclipurile de pe YouTube.

ADVERTISEMENT
Livian Pop la sala de forță, alături de antrenorul său
Livian Pop la sala de forță, alături de antrenorul său. Sursa foto: wowbiz.ro

Livian este foarte dorit în cadrul show-ului și urmăritorii cred că se va descurca de minune. „Liviane, vreau să te văd la Survivor cu Roxana Buzoiu. Frate, arată că ești lup de haită și faci față, bro/ Mr Livian, du-te la Survivor. Ți-ar sta super-bine și cred că te-ai descurca bine.”

„Băiat deștept, Livian, de aia l-am apreciat tot timpul. Sincer, m-aș bucura să te văd și pe tine la Survivor sau de ce nu, la Puterea Dragostei/ Du-te la Survivor”, au fost doar câteva dintre comentarii.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, unul dintre internauți i-a transmis că „tata Nelson” nu a fost capabil să-l trimită la „Survivor România” și l-a luat peste picior: „Aaaa, păi ce-ai făcut măi Livi, nu a avut putere tata Nelson să te bage la Survivor?”

Livian merge zilnic la sala de forță

Livian merge în fiecare zi la sală, iar eforturile sale sunt din ce în ce mai vizibile. Fostul partener al Biancăi Comănici s-a tatuat și s-a lăsat fotografiat la bustul gol în timp ce se afla la sală, așa că fanii au avut motive să speculeze posibila lui plecare în Republica Dominicană, potrivit wowbiz.ro. 

„Survivor România” este cel mai urmărit reality show din acest moment și este difuzat de joi până duminică pe Kanal D.

ADVERTISEMENT