Life

Livian Pop îi răspunde Biancăi Comănici de la Puterea dragostei după interviul ei recent: „Da, am trimis-o la produs”

Livian Pop i-a răspuns Biancăi Comănici de la Puterea dragostei, după ce a văzut teaserul unui interviu pe care aceasta l-a acordat pe Youtube.
24.08.2021 | 08:30
Livian Pop ii raspunde Biancai Comanici de la Puterea dragostei dupa interviul ei recent Da am trimiso la produs
Livian Pop și Bianca Comănici, câștigătorii sezonului trecut al emisiunii Puterea dragostei. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Livian Pop și Bianca Comănici de la Puterea dragostei au ajuns să se războiască prin interviuri și prin rețelele de socializare după ce s-au despărțit.

Cei doi au ajuns chiar și la un proces intentat de Bianca. Bruneta care a câștigat de două ori reality-show-ul de la Kanal D l-a dat în judecată pe Livian, dar și pe tatăl său Nelson Mondialul.

ADVERTISEMENT

Vedeta i-a acuzat că au denigrat-o în spațiul public, asta după ce Nelson a făcut de multe ori referire la anumite aspecte mai puțin ortodoxe ale trecutului ei, mai exact la perioada în care a făcut videochat.

Livian Pop îi dă replica Biancăi Comănici de la Puterea dragostei

Bianca a pierdut în cele din urmă acel proces, iar recent a vrut să dea cărțile pe față într-un interviu acordat lui Mihai Ghiță, pe Youtube.

ADVERTISEMENT

Livian Pop a văzut o parte a acelui interviu, un material de promovare postat înainte de difuzarea completă. Fostul iubit al Biancăi a tras niște concluzii pripite crezând că în anumite acuzații tânăra se referea la el.

Mai exact, din cauza unei confuzii create de felul în care teaserul a fost montat, s-ar înțelege că Bianca l-a acuzat pe fostul ei iubit că a trimis-o să se prostitueze.

ADVERTISEMENT

Ei bine, Livian nu a avut răbdare până la vizionarea înregistrării complete pentru a vedea că Bibi vorbea despre un iubit cu care a locuit la vârsta de 18 ani.

„Eu am învățat-o să facă bani îmbrăcată, cum ar veni”

Livian s-a antepronunțat și a spus, în stilul său caracteristic, că a trimis-o la produs pe Bianca Comănici. Clujeanul a spus asta în sensul că i-a dat ideea de a face bani din imaginea ei pe Youtube.

ADVERTISEMENT

„Interviul a fost aranjat în așa fel încât să mă denigreze pe mine. Dragilor, da, am trimis-o la produs. Cum am trimis-o? I-am făcut Youtube-ul și am zis: du-te, fă bani!

Eu am învățat-o să facă bani cu capul și cu imaginea ei îmbrăcată cum ar veni. Pe când alții au învățat-o să facă bani altcumva. Eu am învățat-o cum să se poarte, cum să se exteriorizeze. Tot, tot, tot. Pe scurt. Nu vreau să mă bag în mocirlă. Ne vedem de drumul nostru”, este reacția scurtă, dar tranșantă a lui Livian Pop la interviul Biancăi Comănici de la Puterea dragostei.

 

 

ADVERTISEMENT