Life

Livian se întoarce în casa Puterea Dragostei! Pentru ce fată revine în emisiune?

28.08.2020 | 16:53
Livian se intoarce in casa Puterea Dragostei Pentru ce fata revine in emisiune
ADVERTISEMENT

Livian a făcut marele anunţ, se întoarce la Puterea Dragostei, deşi s-a tot zvonit că va reveni în emisiune, acum totul este confirmat.

Fostul concurent de la Puterea Dragostei nu a exclus posibilitatea de a se întoarce în noul sezon al emisiunii, deşi la început părea că sunt doar tachinări la adresa fostei iubite, acum, tânărul s-a decis să concureze din nou.

ADVERTISEMENT

Câştigătorul sezonului cu numărul 2 se pregăteşte pentru o nouă aventură, cine este fata care i-a căzut cu tronc şi l-a convins pe bărbat să se întoarcă în Turcia.

Cine este fata pentru care Livian se întorce la Puterea Dragostei?

Livian a ajuns în Turcia şi este pregătit să-şi pună în aplicare tacticile de cuceritor pentru a o impresiona pe fata pentru care a decis să se întoarcă  în emisiune.

ADVERTISEMENT

Tânărul nu a dezvăluit numele concurentei pentru care s-a hotărât să se întoarcă în sezonul 3 Puterea Dragostei, însă, el a declarat în trecut că se va întoarce în emisiune doar dacă va exista o fată care să îi atragă atenţia.

„Hai că vă spun pe faţă. Intru iar în emisiune, dar acum, întrebarea e pentru ce fată intru în emisiune? Şi aici vreau să vă gândiţi voi şi să îmi daţi răspunsul. Pentru care fată credeţi că oconaşul s-a întors în Turcia, a bătut atâta drum de la Bucureşti până în Turcia?”, a spus Livian într-un vlog pe canalul său de Youtube.

ADVERTISEMENT

Vestea că Livian intră din nou în casa Puterea Dragostei pentru a-şi găsi sufletul pereche demonstrează că relaţia cu Bianca a luat sfârşit. Deşi, după  Marea Finală părea că se înţeleg mai bine şi că povestea lor de iubire va continua şi afară. În ultima perioadă cei doi nu s-au mai afişat împreună.

Livian şi Bianca au avut o relaţie tumultoasă, cu despărţiri şi împăcări, însă, de această dată se pare că au ajuns la final şi merg pe drumuri diferite.

ADVERTISEMENT