ADVERTISEMENT
Life

Livian se întoarce în casa Puterea Dragostei! Pentru ce fată revine în emisiune?

Autor: Madalina Maftei | 28.08.2020 | 16:53
Livian se întoarce în casa Puterea Dragostei! Pentru ce fată revine în emisiune?
Livian se întoarce la Puterea Dragostei. Sursa foto: Facebook

Livian a făcut marele anunţ, se întoarce la Puterea Dragostei, deşi s-a tot zvonit că va reveni în emisiune, acum totul este confirmat.

ADVERTISEMENT

Fostul concurent de la Puterea Dragostei nu a exclus posibilitatea de a se întoarce în noul sezon al emisiunii, deşi la început părea că sunt doar tachinări la adresa fostei iubite, acum, tânărul s-a decis să concureze din nou.

Câştigătorul sezonului cu numărul 2 se pregăteşte pentru o nouă aventură, cine este fata care i-a căzut cu tronc şi l-a convins pe bărbat să se întoarcă în Turcia.

ADVERTISEMENT

Cine este fata pentru care Livian se întorce la Puterea Dragostei?

Livian a ajuns în Turcia şi este pregătit să-şi pună în aplicare tacticile de cuceritor pentru a o impresiona pe fata pentru care a decis să se întoarcă  în emisiune.

Tânărul nu a dezvăluit numele concurentei pentru care s-a hotărât să se întoarcă în sezonul 3 Puterea Dragostei, însă, el a declarat în trecut că se va întoarce în emisiune doar dacă va exista o fată care să îi atragă atenţia.

ADVERTISEMENT

„Hai că vă spun pe faţă. Intru iar în emisiune, dar acum, întrebarea e pentru ce fată intru în emisiune? Şi aici vreau să vă gândiţi voi şi să îmi daţi răspunsul. Pentru care fată credeţi că oconaşul s-a întors în Turcia, a bătut atâta drum de la Bucureşti până în Turcia?”, a spus Livian într-un vlog pe canalul său de Youtube.

Vestea că Livian intră din nou în casa Puterea Dragostei pentru a-şi găsi sufletul pereche demonstrează că relaţia cu Bianca a luat sfârşit. Deşi, după  Marea Finală părea că se înţeleg mai bine şi că povestea lor de iubire va continua şi afară. În ultima perioadă cei doi nu s-au mai afişat împreună.

ADVERTISEMENT

Livian şi Bianca au avut o relaţie tumultoasă, cu despărţiri şi împăcări, însă, de această dată se pare că au ajuns la final şi merg pe drumuri diferite.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!