Life

Livian și Bianca de la Puterea dragostei 2, despărțire definitivă?! Detaliul ciudat observat de toată lumea

05.08.2020 | 21:35
Livian si Bianca de la Puterea dragostei 2 despartire definitiva Detaliul ciudat observat de toata lumea
ADVERTISEMENT

Livian și Bianca, marii câștigători ai sezonului doi Puterea dragostei, au trecut printr-o serie de despărțiri și împăcări, însă acum lucrurile par să stea mai prost ca niciodată între cei doi.

Livian și Bianca, împreună sau separat?

Fanii celor doi foști concurenți ai reality-show-ului de la Kanal D au observat că nu se mai urmăresc pe Instagram, lucru care atrage suspiciunea cu privire la stadiul în care se află relația lor.

ADVERTISEMENT

Nu ar fi prima lor despărțire, ultima având loc cu puțin timp înainte de marea finală a competiției.

Bianca Comănici a postat, de altfel, un citat care pare să confirme bănuiala tuturor cu privire la despărțire.

ADVERTISEMENT

„Îmi place când nu trebuie să fiu atentă la ceea ce zic. Acest lucru se întâmplă când ești cu persoana potrivită”, este mesajul postat de iubita lui Livian, cel de la care au pornit bârfele.

„Dacă cineva te ajută, cel mai rău lucru pe care-l poți face este să te prefaci că nu te-a ajutat”, a scris Livian.

ADVERTISEMENT

Ce spunea Livian recent: „Ne înțelegem foarte bine și facem totul împreună”

Cu ceva timp în urmă, Livian declarase pentru site-ul wowbiz.ro că totul decurge perfect între cei doi, însă cine știe ce a intervenit de amândoi scriu aceste mesaje pe rețelele online. Cu toate acestea, a prezentat și câteva temeri cu privire la relația cu Bianca.

„Ne înțelegem foarte bine și facem totul împreună. De altfel, nici nu avem timp să ne plictisim că ne ducem în atâtea locuri, avem atâtea întâlniri…E frumos, nu m-am așteptat ca totul să decurgă așa. Recunosc că am avut o teamă în ceea ce o privește pe Bianca.

ADVERTISEMENT

Eram curios să văd cum se comportă după doi ani de stat la Istanbul, dacă reacționează la ce spune lumea. Dar nu, ea este aceeași, m-a impresionat plăcut!”, a declarat recent Livian de la Puterea dragostei pentru sursa amintită mai sus.

 

ADVERTISEMENT