Life

Livian și Ella, cel mai nou cuplu de la Puterea Dragostei? ”Suntem pe aceeași lungime de undă”

18.05.2020 | 17:25
Livian si Ella cel mai nou cuplu de la Puterea Dragostei Suntem pe aceeasi lungime de unda
ADVERTISEMENT

Ella, frumoasa brunetă de la „Puterea Dragostei”, este din ce în ce mai mult în centrul atenției, Livian punând ochii pe ea. Bărbatul recunoaște că simte ceva pentru Ella și este de părere că este pe aceeași lungime de undă cu cea care până recent este îndrăgostită de Jador.

Livian vrea să formeze un cuplu cu Ella din show-ul „Puterea Dragostei”

Ella, concurenta de la „Puterea Dragostei”, a ajuns să fie exclusă din cercul fetelor după ce Bianca a încetat să-i ia apărarea, însă nu același lucru se întâmplă și în tabăra băieților. Livian a mărturisit că are sentimente pentru frumoasa brunetă dorindu-și să înceapă o relație cu ea.

ADVERTISEMENT

„În ultimele zile chiar am simțit, cum ai zis tu, că suntem pe aceeași lungime de undă și chiar ne-am potrivi”, a spus Livian în ultima ediție a reality show-ului, relatează wowbiz.ro.

Cum a reacționat Ella când a auzit că Livian este îndrăgostit de ea

Ella a părut de-a dreptul surprinsă când Livian a mărturisit că este îndrăgostit de ea, în ciuda faptului că un cunoscut vlogger susține că bruneta a fost prinsă recent în camera acestuia.

ADVERTISEMENT

Dacă până în clipa de față se zvonea că Ligi a plecat din camera sa pentru a-și petrece noapte alături de Livian, iată că Denis Petcu este de cu totul altă părere.

Vloggerul a mărturisit că a fost sunat de o persoană din cadrul emisiunii de la Kanal D care i-a spus adevărul despre natura relației dintre Ella și Livian.

ADVERTISEMENT

„Am fost sunat de cineva din casa Puterea dragostei, nu pot să îi dau numele că nu vreau să îi fac probleme. Cu toții ați văzut la televizor și ați auzit prin anumite vloguri că Livian a fost la hotel cu Ligi.

Așa vi s-a indus vouă, dar informația este total eronată și total neadevărată. Mai exact, Ella a fost prinsă în cameră la Livian. Acum înțeleg eu de ce toată apărarea asta la adresa lui Livian, din partea Ellei.

ADVERTISEMENT

O să vedeți săptămâna asta tot ce spun eu acuma. O să vedeți în emisiune. Acum înțeleg eu toată situația asta. Mulți nu voiați să credeți.

Păi eu când v-am spus că Ella nu știe ce vrea de la viață, că azi pânge după Jador, mâine plânge după ăla, poimâine vrea ceva, după îl vrea pe Gabriel.

Livian, nu mai vorbim de iubirea pe care tinde că o are pentru Bianca, pentru că știm că nu există. Tot ce face și tot ce spune este doar pentru a crește în fața oamenilor”, a povestit acesta, potrivit sursei menționate.

ADVERTISEMENT