Fotbal international

Liviu Antal și-a încheiat contractul cu Zalgiris Vilnius! Ce oferte are

28.11.2018 | 15:51
Liviu Antal sia incheiat contractul cu Zalgiris Vilnius Ce oferte are

Atacantul Liviu Antal și-a încheiat contractul cu gruparea lituaniană Zalgiris Vilnius, dar nu se gândește la o revenire în Liga 1 Betano. Fostul campion al României cu Oțelul Galați a refuzat prelungirea înțelegerii cu vicecampioana Lituaniei și așteaptă oferte din campionate mai puternice.

”Mi-am terminat contractul în Lituania, iar acum vreau să mă relaxez o perioadă. Mă bucur enorm că în 2017 am luat decizia să plec în Lituania. Am avut primele şase luni mai grele până ce m-am acomodat cu terenul sintetic şi cu campionatul, dar în 2018 am avut un an foarte bun”, a declarat fostul jucător de la CFR Cluj pentru ziarul Sportul Sălăjean.

Liviu Antal într-un duel pentru balon într-un meci din campionatul Lituaniei
Liviu Antal într-un duel pentru balon într-un meci din campionatul Lituaniei

Liviu Antal nu vrea să revină în Liga 1 Betano după ce și-a încheiat contractul cu Zalgiris Vilnius

”Păcat că nu am câştigat şi campionatul. Mulţumesc tuturor celor care mi-au fost alături, conducerea clubului, antrenorului şi nu în ultimul rând colegilor. Le doresc multă baftă şi sper că anul viitor vor câştiga campionatul”, a spus Liviu Antal după ce și-a încheiat contractul cu Zalgiris Vilnius.

”Încă nu m-am hotărât ce voi face. Vreau în această perioadă să mă bucur de vacanţă şi apoi voi lua o decizie. Poate mă voi întoarce în Lituania, dar în momentul de faţă am discuţii cu mai multe echipe. Momentan nu vreau să mă întorc în România”, a precizat fotbalistul.

Liviu Antal, în vârstă de 29 de ani, a marcat 23 de goluri în actualul sezon al campionatului din Lituania, dar formația Zalgiris Vilnius a încheiat pe poziția secundă, la două puncte în urma campioanei FK Suduva. Prestațiile atacantului român au fost apreciate în țara baltică, iar selecționerul Lituaniei, Edgar Jankauskas, a spus în glumă înaintea meciului cu naționala României din Liga Națiunilor că ar vrea să-l naturalizeze pe Liviu Antal.