Sport

Liviu Ciobotariu, glume pe seama venirii fiului său la FC Voluntari: „Soția nu se mai uită la două meciuri, are de privit doar unul!”

Liviu Ciobotariu, antrenorul lui FC Voluntari, a glumit pe seama venirii fiului său la echipă, spunând că soția sa trebuie să fie fericită de împrumutul lui Denis de la CFR Cluj.
05.01.2022 | 20:35
Liviu Ciobotariu glume pe seama venirii fiului sau la FC Voluntari Sotia nu se mai uita la doua meciuri are de privit doar unul
ADVERTISEMENT

Tehnicianul a explicat că fiul său nu va fi favorizat în niciun fel la FC Voluntari, recunoscând că are nevoie de el ca fotbalist și crede că îi va ajuta pe ilfoveni să ajungă în play-off-ul campionatului.

Liviu Ciobotariu a spus și că fiul său nu va evolua dacă nu va fi într-o formă bună, iar jucătorii echipei își vor da seama că nu va face nicio diferență între ei și Denis.

ADVERTISEMENT

Liviu Ciobotariu, glume pe seama venirii fiului său la FC Voluntari

Liviu Ciobotariu a fost pus pe glume într-o discuție despre venirea fiului său la FC Voluntari. Antrenorul a spus că soția lui poate să fie fericită, pentru că nu va mai urmări două meciuri de fotbal pe săptămână:

„Vă spun sincer, eu am avut nevoie de fotbalistul Denis Ciobotariu, nu de fiul lui Liviu Ciobotariu, antrenorul lui FC Voluntari. Soția trebuie să fie mulțumită, că măcar nu se mai uită la două meciuri, are de privit doar un meci.

ADVERTISEMENT

Vestiarul o să se convingă că eu spun doar adevărul, atunci când nu o să-l introduc în teren dacă nu joacă bine sau dacă nu îl voi lua în lot. La mine va conta să dea randamentul de care am nevoie, nimic altceva”.

„Se poate și supăra pe mine, ce o să facă, o să mă dea afară din casă? Nu se pune problema de așa ceva”, a mai spus Liviu Ciobotariu, la TV TelekomSport.

ADVERTISEMENT

MM Stoica a intervenit în discuția lui Liviu Ciobotariu

Invitat în aceeași emisiune, MM Stoica a glumit cu Liviu Ciobotariu și i-a spus că indiferent că soția lui nu va trebui să se mai uite la două meciuri, va fi de două ori mai concentrată pe meciurile lui FC Voluntari:

„Da, dar acum soția va fi mult mai concentrată și va avea mult mai multe emoții la meciurile voastre (N.r.- la meciurile lui FC Voluntari)”.

ADVERTISEMENT

Denis Ciobotariu a fost împrumutat de FC Voluntari de la CFR Cluj, acolo unde tânărul fundaș nu prindea prea multe minute sub comanda lui Dan Petrescu.

Denis Ciobotariu a jucat un total de nouă meciuri pentru campioana României, în toate competițiile în care a fost implicată în actualul sezon.

  • 600.000 de euro este cota de piață a lui Denis Ciobotariu, conform transfermarkt.com
  • 23 de ani are Denis Ciobotariu
ADVERTISEMENT