Sport

Liviu Ciobotariu îi compătimeşte pe cei de la Chindia: “Păcat că au inaugurat stadionul cu această retrogradare!”. Ce spune de plecarea de la Voluntari

Liviu Ciobotariu a declarat la finalul meciului cu Chindia că îi pare rău de retrogradarea adversarilor. Antrenorul celor de la Voluntari a vorbit şi despre plecarea de la echipă.
19.05.2023 | 22:27
Liviu Ciobotariu ii compatimeste pe cei de la Chindia Pacat ca au inaugurat stadionul cu aceasta retrogradare Ce spune de plecarea de la Voluntari
Liviu Ciobotariu, antrenorul celor de la FC Voluntari. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FC Voluntari va juca barajul pentru Conference League împotriva celor de la FC U Craiova. Echipa ilfoveană a încheiat la egalitate, scor 2-2, cu Chindia, rezultat care îi retrogradează direct pe târgovişteni.

Liviu Ciobotariu: “Am rămas cu satisfacţia că nu ne-a bătut nimeni în play-out!”

Liviu Ciobotariu a declarat la finalul meciului că îi pare rău că adversarii au inaugurat stadionul cu o retrogradare. Antrenorul Voluntariului a declarat că va lua o decizie în ceea ce priveşte viitorul său după meciul de baraj:

ADVERTISEMENT

“A fost degringoladă, am încasat şi al doilea gol şi puteam pierde meciul. Am rămas cu satisfacţia că nu ne-a bătut nimeni în play-out, avem 13 meciuri fără înfrângere.

Mi-ar fi plăcut să câştigăm şi să terminăm pe primul loc. La Craiova nu va fi uşor. Am mai jucat acolo, au echipă foarte bună, dau randament foarte bun. Mergem la baraj, ne pregătim. Avem câteva zile la dispoziţie. 

ADVERTISEMENT

Nu ştiu dacă a existat o relaxare, dar am primit foarte repede gol după pauză. Toate lucrurile s-au dereglat, am intrat puţin în panică şi nu trebuia să facem lucrul acesta.

“Îmi pare rău că noi i-am retrogradat pe Chindia”

Jucătorii de experienţă trebuiau să îşi păstreze calmul. Îmi pare rău că noi i-am retrogradat pe Chindia. Nu am venit să retrogradăm pe nimeni, ci să ne jucăm şansa.

ADVERTISEMENT

Păcat că au inaugurat stadionul cu această retrogradare. La baraj nu se joacă în două manşe. Mergem să jucăm la victorie, cu toate că este destul de greu. Încercăm să mergem mai departe. 

Eu sunt în situaţia lui Popa. Mi se termină contractul pe 30 iunie. Nu ascund faptul că sunt contactat de mai multe echipe, atât din Golf, cât şi din România. După baraj voi lua o decizie, în ce parte mă voi duce”, a spus Ciobotariu la finalul meciului.

ADVERTISEMENT

FC Voluntari va evolua săptămâna viitoare în barajul pentru Conference League împotriva celor de la FC U Craiova. Meciul va avea loc într-o singură manşă, pe “Ion Oblemenco”.

ADVERTISEMENT