Fotbal intern

Liviu Ciobotariu la Dinamo?! Își negociază acum clauza de reziliere la naționala Libanului, apoi va fi noul antrenor! EXCLUSIV

10.03.2020 | 13:33
Liviu Ciobotariu la Dinamo Isi negociaza acum clauza de reziliere la nationala Libanului apoi va fi noul antrenor EXCLUSIV
Liviu Ciobotariu, noul nume cu care negociază şefii de la Dinamo! Acesta vrea să plece de la naţionala Libanului din cauza zonei de risc. EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Dinamo îşi caută antrenor după ce Dusan Uhrin şi-a reziliat contractul cu “roş-albii”. Adrian Mihalcea a fost în pole position pentru a prelua echipa, însă în acest moment numirea fostului atacant dinamovist nu mai este atât de plauzibilă. Din informaţiile FANATIK, Liviu Ciobotariu este noul nume cu care negociază şefii lui Dinamo preluarea echipei.


UPDATE, 10 martie, ora 13:33. FANATIK a aflat că șefii de la Dinamo au purtat deja discuții cu Liviu Ciobotariu, antrenorul naționalei Libanului. Acesta vrea să rezilieze mai devreme contractul ce-i expiră în vară, pentru că toate meciurile naționalei Libanului, în această perioadă, au fost anulate.

ADVERTISEMENT
liban
Naționala Libanului, condusă de Liviu Ciobotariu, are toate meciurile anulate

Problema care se pune în acest moment este clauza de reziliere pe care Ciobotariu o are. Acesta trebuie să ajungă cât mai repede la un numitor comun cu șefii libanezi, mai ales că vrea să plece din cauza zonei de risc. După ce se rezolvă cu clauza, Ciobotariu are șanse mari să fie noul antrenor al lui Dinamo!


Liviu Ciobotariu, noul nume cu care negociază şefii de la Dinamo! Antrenorul vrea să plece din Liban

ȘTIREA INIȚIALĂ, 9 MARTIE, ora 17:08. Liviu Ciobotariu este în acest moment selecţionerul naţionalei din Liban, însă din informaţiile FANATIK, românul vrea să plece din cauza faptului că în acest moment, Libanul este o zonă de risc, în care există un conflict militar.

ADVERTISEMENT

Astfel, Liviu Ciobotariu are şanse să fie succesorul lui Dusan Uhrin pe banca “roş-albilor”. Adrian Mihalcea a primit un avertisment şi din partea suporterilor din Peluza “Cătălin Hîldan”, care au scris într-o postare pe Facebook:

“Avem și un mesaj pentru Adi Mihalcea. Te considerăm câine și nu vom uita niciodată momentele de bucurie cu tine pe gard după golurile înscrise în poarta rivalilor.

ADVERTISEMENT

Sperăm să ajungi într-o zi un mare antrenor, așa cum au devenit mulți dintre foștii fotbaliști de la Dinamo. Dar deocamdată te-ai înhăitat cu cine nu trebuie.

Ai apărut într-un moment în care noi așteptăm niște demisii. Cei care te-au propus au ocazia să se retragă și prin asta să dea mai multe șanse propunerii lor. Ar fi o dovadă din partea lor că le pasă de Dinamo mai mult decât de un scaun de la Dinamo”, se arată în comunicatul PCH.

ADVERTISEMENT

Croitoru, succesorul lui Ciobotariu, a fost şi el pe lista “câinilor”!

O altă variantă vehiculată a fost cea a lui Marius Croitoru, antrenorul celor de la FC Botoşani. Este amuzant faptul că Marius Croitoru este succesorul lui Liviu Ciobotariu pe banca moldovenilor. Anul trecut, Dinamo rata orice şansă la play-off după o înfrângere cu FC Botoşani suferită în “Şoseaua Ştefan cel Mare”, Ciobi fiind pe banca oaspeţilor.

Liviu Ciobotariu şi-a încheiat cariera de jucător la Dinamo, în sezonul 2004-2005. Cele mai importante rezultate ca antrenor pe plan intern le-a avut la ASA Târgu Mureş, echipă cu care a fost la un pas să cucerească titlul în 2015. Însă, în ultima etapă, ASA a pierdut cu Oţelul Galaţi, scor 1-2 şi titlul a ajuns la FCSB.

Ciobi a stat în stagiunea trecută pe banca celor de la FC Botoşani, însă a ratat în ultima etapă prezenţa în play-off în dauna celor de la Viitorul. Fostul jucător al naţionalei României a mai avut un mandat pe banca lui Dinamo între iulie 2011 şi aprilie 2012.

  • 48 de ani are Liviu Ciobotariu
  • 14 echipe a antrenat în carieră Ciobotariu

 

 

 

 

ADVERTISEMENT