Sport

Liviu Ciobotariu, probleme mari înainte de finala Cupei României cu Sepsi. A pierdut doi titulari în prima repriză cu FCSB

Antrenorul lui FC Voluntari, Liviu Ciobotariu, a rămas fără ambii fundași centrali înainte de finala Cupei României cu Sepsi Sfântu Gheorghe, după ce Tamaș și Meleke au ieșit accidentați în prima repriză cu FCSB.
14.05.2022 | 22:28
Liviu Ciobotariu probleme mari inainte de finala Cupei Romaniei cu Sepsi A pierdut doi titulari in prima repriza cu FCSB
Doi jucători ai lui FC Voluntari au ieșit accidentați cu FCSB, cu 5 zile înainte de finala Cupei României cu Sepsi Sfântu Gheorghe. Sursă foto: Pro Sport
ADVERTISEMENT

Gabi Tamaș s-a accidentat după doar șapte minute împotriva fostei sale echipe, FCSB, și a fost înlocuit de Cosmin Achim, în timp ce Ulrich Meleke a ieșit și el accidentat în minutul 33, iar ilfovenii au rămas fără ambii stoperi.

FC Voluntari nu a menajat niciun jucător în meciul cu FCSB, deși va juca finala Cupei peste doar 5 zile

Liviu Ciobotariu a decis să trimită cel mai bun unsprezece pe Național Arena împotriva FCSB-ului, singurii absenții fiind Rață, suspendat și fostul jucător al FCSB, Briceag, înlocuit de Vlad.

ADVERTISEMENT

Însă FC Voluntari a pierdut axul central al defensivei în doar 26 de minute, după accidentările lui Gabi Tamaș și Ulrich Meleke care sunt în pericol să rateze cel mai important meci al sezonului, finala Cupei României cu Sepsi Sfântu Gheorghe.

Tamaș i-a cerut voie arbitrului să părăsească terenul încă din minutul 5 și veteranul lui FC Voluntari a evitat să pună în pământ piciorul stâng, deși nu a primit nicio lovitură din partea adversarilor.

ADVERTISEMENT

A urmat Ulrich Meleke, care a acuzat și el probleme musculare tot la piciorul stâng și a fost înlocuit de mijlocașul defensiv Cristian Costin.

FC Voluntari, aproape să câștige cea de-a a doua Cupa României din istorie

FC Voluntari a mai câștigat Cupa României în 2017, după ce a învins dramatic Astra Giurgiu la loviturile de departajare, scor 5-3.

ADVERTISEMENT

Acum va juca din nou cu trofeul pe masă în fața celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe, care au reușit să elimine în semifinale specialista competiției, Universitatea Craiova.

Gabi Tamaș ar putea fi la ultimul meci pentru FC Voluntari

Patronul lui Hapoel Haifa, fosta echipă la care Gabi Tamaș a jucat în perioada 2017-2019, a declarat în presa din Israel că vrea să îl readucă pe fundașul central în vârstă de 38 de ani.

ADVERTISEMENT

Ba mai mult, în momentul în care Tamaș va decide să se retragă, acesta va primi o funcție de conducere în cadrul clubului: „Vorbesc cu Tamaş. Dacă este în formă, cu siguranţă este ceva care se poate realiza. Va trebui să vedem”, a declarat Yoav Katz, conform Walla Sport.

ADVERTISEMENT