Fotbal intern

Liviu Ciobotariu promite spectacol în Dinamo – FC Botoșani. “Nu jucăm la egal!”

17.02.2019 | 17:25
Liviu Ciobotariu promite spectacol in Dinamo  FC Botosani Nu jucam la egal

Dinamo București primește vizita formației FC Botoșani, azi, de la ora 20.00, în etapa 24 din Liga 1 Betano, sezonul 2018 – 2019, iar antrenorul moldovenilor promite spectacol în Ștefan cel Mare.

Liviu Ciobotariu a avut numai cuvinte de laudă la adresa echipei formate de Mircea Rednic în 2019, dar îi asigură pe fanii grupării FC Botoșani că moldovenii vor merge la victorie în Ștefan cel Mare. Mai mult, antrenorul care a trecut și pe la Dinamo este sigur că formația sa mai are șanse la play-off și crede că în ultima etapă din sezonul regulat se va decide ocupanta locului 6.

Liviu Ciobotariu promite spectacol în Dinamo – FC Botoșani

„Vom întâlni o echipă schimbată față de anul trecut. Schimbată în bine. Am văzut rezultatele pe care le-au obținut în 2019. O echipă cu un antrenor foarte bun, antrenor cu experiență, cu jucători care pot decide soarta unui joc. Mă refer la Nistor, Montini. Va fi un joc dificil pentru noi, jucăm în deplasare. Suntem pregătiți, vom merge la București să scoatem un rezultat pozitiv. Avem nevoie de puncte, suntem pe locul 7 și ne dorim să ne păstrăm acest loc. 32 de puncte nu sunt suficiente pentru a prinde locul 6 și trebuie să acumulăm puncte.

Nu vom merge la egal chiar dacă și un egal ne-ar avantaja. Mergem să jucăm fotbal. Cred că locul 6 se va decide în ultima etapă. Trebuie să fim pregătiți, în primul rând mental. Să ne așteptăm la un Dinamo care va veni să facă presiune. Va fi un joc spectaculos, un joc interesant”, a declarat Liviu Ciobotariu, antrenorul principal al FC Botoșani, înaintea meciului cu Dinamo București.

Liviu Ciobotariu la meciul FC Botoșani – FCSB

Meciul dintre Dinamo București și FC Botoșani se joacă azi, de la ora 20.00, în etapa 24 din Liga 1 Betano, sezonul 2018 – 2019, pe stadionul din Ștefan cel Mare. Partida este transmisă de Telekom Sport, Look TV și Digi Sport, iar toate fazele importante vor fi LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.