Fotbal intern

Liviu Ciobotariu și-a uitat trecutul dinamovist. “Nu mă pot bate ăștia!” Moldovenii și-au făcut calculele pentru play-off

18.02.2019 | 09:31
Liviu Ciobotariu sia uitat trecutul dinamovist Nu ma pot bate astia Moldovenii siau facut calculele pentru playoff

FC Botoșani a învins-o pe Dinamo, scor 2-1, în Ștefan cel Mare, iar formația pregătită de Mircea Rednic nu mai are nicio șansă să se califice în play-off-ul Ligii 1 Betano. Liviu Ciobotariu și-a uitat trecutul dinamovist într-o discuție purtată cu Valeriu Iftime.

Patronul echipei FC Botoșani a dezvăluit că Liviu Ciobotariu, antrenor care a pregătit-o în trecut și pe Dinamo, era sigur că poate obține cele trei puncte din meciul jucat în Ștefan cel Mare. Mai mult, tehnicianul i-a transmis că se lasă de antrenorat dacă nu bifează cel puțin o remiză în fața lui Dinamo.

Valeriu Iftime susține că Liviu Ciobotariu și-a uitat trecutul dinamovist

După ce s-au impus în fața lui Dinamo cu scorul de 2-1, moldovenii au început deja să își facă calculele pentru play-off. Cu două etape înainte de finalul sezonului regulat al Ligii 1 Betano, gruparea finanțată de Valeriu Iftime se află pe poziția a 6-a, cu 35 de puncte. Moldovenii mai au de jucat pe teren propriu cu Gaz Metan Mediaș, în runda 25 și cu Viitorul, în deplasare.

“Avem o echipă bună, avem antrenor bun, am jucat ce trebuie, am bătut Dinamo când era pe val. E o tragedie pentru ei ce s-a întâmplat… Noi am jucat foarte, foarte bine bine. Bravo lui Liviu și echipei. Trebuie să tratăm foarte serios următorul meci. Dacă batem pe Gaz Metan, suntem în play-off. E incredibil. Acum două-trei săptămâni nu credeam. Avem antrenor, avem fotbaliști. Nici nu știu cum să mă bucur. Am avut niște emoții nebune. Liviu mi-a spus: Dacă nu fac măcar egal, mă las de antrenorat. Nu mă pot bate ăștia”, a declarat Valeriu Iftime, finanțatorul FC Botoșani.

Liviu Ciobotariu în meciul Dinamo – FC Botoșani 1-2

FC Botoșani a obținut 9 victorii în 24 de meciuri jucate din sezonul 2018 – 2019, 8 remize și 7 înfrângeri. Moldovenii au un golaveraj de 30-31 și au adunat 35 de puncte.

  • 34 de puncte au FC Viitorul Constanța și Poli Iași, echipele care ocupă locurile 7 și 8 și care pot spera la play-off