Sport

Liviu Ciubotariu, după FC Voluntari – FCSB 0-0: “Am avut ocazii mai clare, meritam mai mult”

FC Voluntari și FCSB au terminat la egalitate 0-0 meciul din ultima etapă a turului regulat al Ligii 1. Rezultatul este perfect pentru liderul CFR Cluj, care duminică a învins-o pe Dinamo în Ștefan cel Mare.
08.11.2021 | 00:15
Liviu Ciubotariu dupa FC Voluntari  FCSB 00 Am avut ocazii mai clare meritam mai mult
ADVERTISEMENT

FC Voluntari a prestat un joc plăcut ochiului, în care și-au creat oportunități mult mai clare decât oponenta FCSB. Ilfovenii au avut și un gol anulat, pe bună dreptate.

Meleke a fost pe tot terenul, a agățat toate mingile care au trecut prin proximitatea lui și a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren, iar defensiva gazdelor a fost imbatabilă cu Gabi Tamaș în rol de turn de control.

ADVERTISEMENT

Liviu Ciobotariu ar fi vrut mai mult de la echipa lui

FC Voluntari a făcut unul dintre cele mai bune meciuri ale campionatului și acest lucru l-au remarcat și adversarii, dar a fost apreciat și de antrenorul Liviu Ciobotariu.

Tehnicianul ilfovenilor nu e întru totul mulțumit cu remiza în fața vicecampioanei. Ciobotariu apreciază, însă, efortul echipei luni.

ADVERTISEMENT

”Dacă mă raportez la ocaziile pe care ni le-am creat, și au fost mai clare decât ale celor de la FCSB, cred că meritam mai mult. Însă, este un punct muncit, meritat, la capătul unui meci foarte greu.

Am avut o organizare defensivă foarte bună, ne-am creat și ocazii, sunt mulțumit per total. Este o confirmare a jocurilor bune pe care le-am făcut anterior. Să terminăm turul în primele 6 echipe ale campionatului e un lucru extraordinar.

ADVERTISEMENT

Nu avem vreun secret, e muncă, am avut și puțină șansă, în general, am avut și ghinion etapa trecută, la CFR, dar suntem o echipă solidă. Ultimele meciuri le-am jucat cu cele mai bune echipe din campionat, e greu să înscrii gol împotriva acestora, dar ne-am creat situații, puteam să înscriem, n-am avut noroc”, a spus Liviu Ciobotariu.

Gabriel Tamaș: ”Suntem greu de bătut, ne merităm locul în clasament”

Fără un vârf de atac autentic FCSB nu a mai avut aceeași agresivitate pe faza ofensivă, iar de acest lucru au știut să profite din plin jucătorii lui Liviu Ciobotariu. Ilfovenii au încercat să dea lovitura pe contraatac, dar Nemec a ratat o ocazie importantă în minutul 9, iar apoi au intrat în jocul tern al roș-albaștrilor.

ADVERTISEMENT

Poate surprinzător, FC Voluntari nu doar că s-a apărat exemplar, dar chiar au reușit să controleze jocul în multe momente și să pară echipa mai periculoasă. Până la urmă s-a terminat nedecis, dar FC Voluntari încheie cel mai bun tur de campionat și continuă să viseze la o prezență în faza play-off a campionatului.

”Suntem o echipă greu de bătut, per total ne merităm locul unde suntem. Pentru Voluntari este o mare performanță, ne bucurăm și sper să continuăm acest parcurs și după pauză internațională. Nu am luat gol, ne-am creat ocazii și chiar puteam să câștigăm meciul acesta.

După două înfrângeri am zis hai să nu mai pierdem iar să terminăm turul pe loc de play-off și am făcut-o bine azi. Ne-am bătut de la egal la egal cu FCSB. Ne creăm ocazii, dar ne lipsește ultima pasă. Sper că vom rezolva aceste probleme, nu sunt grave”, a declarat Gabriel Tamaș la finalul partidei.

ADVERTISEMENT