Sport

Liviu Ciobotariu, resemnat înainte de FC Voluntari – CFR Cluj: ”Nimeni nu poate să-i oprească”. Are înfrângeri pe linie în fața campioanei de când e la ilfoveni

Liviu Ciobotariu s-a arătat îngrijorat înaintea întâlnirii FC Voluntari - CFR Cluj, considerând că ardelenii sunt cea mai puternică echipă din campionat.
28.01.2023 | 15:47
Liviu Ciobotariu resemnat inainte de FC Voluntari  CFR Cluj Nimeni nu poate sai opreasca Are infrangeri pe linie in fata campioanei de cand e la ilfoveni
Liviu Ciobotariu s-a arătat îngrijorat înaintea întâlnirii FC Voluntari - CFR Cluj, considerând că ardelenii sunt cea mai puternică echipă din campionat. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Ilfovenii au început cu stângul anul 2023, fiind învinși în deplasare de Universitatea Cluj, scor 1-2, și păstrând doar șanse matematice la accederea în play-off.

Liviu Ciobotariu a prefațat partida FC Voluntari – CFR Cluj

În conferința de presă susținută înaintea meciului FC Voluntari – CFR Cluj, programat luni, 30 ianuarie, de la ora 20:00, în etapa a 23-a din SuperLiga, Liviu Ciobotariu a părut că nu își pune mari speranțe în acest joc.

ADVERTISEMENT

”Venim după un rezultat negativ, un joc slab făcut de noi cu U Cluj. Am avut o săptămână la dispoziție să pregătim acest meci cu CFR. Este o echipă care nu mai are nevoie de nicio prezentare, domină de o lungă perioadă campionatul românesc, de 5 ani de zile sunt campionii României.

Va fi un joc dificil, am avut și ceva probleme cu vremea, terenurile au fost impracticabile, a trebuit să improvizăm. Este cazul la majoritatea echipelor, vremea ne-a dat puțin planurile peste cap. 

ADVERTISEMENT

Toată lumea știe stilul de joc al lui Dan Petrescu, un antrenor foarte bun și nimeni nu poate să-i oprească. Va fi o misiune grea pentru noi. E foarte greu să dai gol CFR-ului, au echipă solidă. Atuul nostru poate fi faptul că jucăm acasă, de fiecare dată am jucat bine aici”, a declarat Ciobotariu.

Ilfovenii fără punct în fața campioanei sub comanda lui Ciobi

Liviu Ciobotariu are înfrângeri pe linie în fața celor de la CFR Cluj de când a preluat-o pe FC Voluntari. Sunt cinci eșecuri în tot atâtea partide, iar ilfovenii au reușit să marcheze un singur gol, încasând nu mai puțin de 10.

ADVERTISEMENT

”Avem nevoie de puncte. Ca să scoatem un rezultat pozitiv trebuie să facem un joc perfect, să greșim mai puțin decât adversarul și să reușim să marcăm. Am încredere că vom face o partidă bună. De când sunt eu nu am reușit să luăm nici măcar un punct lui CFR.

Vom vedea și starea terenului, posibil să fie înghețat. Sper să arate bine. În momentul de față e zăpadă pe el. Vor deszăpezi mâine sau luni dimineață. Gazonul este refăcut, 100% va fi ok. Pe parcursul jocului s-ar putea să se mai rupă, dar ar trebui să arate bine”, a mai spus el.

ADVERTISEMENT

Ciobotariu, încântat de banii care vor veni după transferul lui Laidouni în Bundesliga

Tehnicianul de la FC Voluntari s-a arătat încântat de faptul că în conturile clubului vor intra 615.000 de euro după trecerea lui Aissa Laidouni de la Ferencvaros la Union Berlin. Ilfovenii păstraseră 15% dintr-un viitor transfer când l-au cedat pe tunisian la formația din Ungaria.

”Foarte buni banii. Ne ajută foarte mult. În mod normal ar trebui cu banii aceștia care vor intra să avem o liniște financiară pentru o perioadă de timp de 2-3 luni, ceea ce înseamnă salariile plătite. Deocamdată sunem ok, nu avem așa întârzieri foarte mari la ceea ce înseamnă remunerațiile lunare”, a afirmat Ciobotariu.

ADVERTISEMENT