News

Liviu Dragnea a fost vizitat la Rahova de iubita lui, Irina Tănase și de fiul său Valentin

30.05.2019 | 18:56
Liviu Dragnea a fost vizitat la Rahova de iubita lui Irina Tanase si de fiul sau Valentin
Valentin Dragnea și Irina Tănase l-au vizitat pe Liviu Dragnea la penitenciarul Rahova *foto: captură România Tv

Fostul președinte PSD, Liviu Dragnea, a ajuns luni la Penitenciarul Rahova după condamnarea primită în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. Dragnea va trebui să stea în închisoare 3 ani și jumătate, asta dacă nu cumva va primi o liberare condiționată și va săvârși o condamnare de doar două treimi din pedeapsă. Între timp, Liviu Dragnea a avut parte de o vizită specială, din partea iubitei sale, Irina Tănase și a fiului său, Valentin.

Liviu Dragnea, vizitat la Rahova de Irina Tănase și de fiul său

Valentin Dragnea și Irina Tănase au mers să îl viziteze pe Liviu Dragnea joi, la trei zile după ce a fost trimis în carantină la Penitenciarul Rahova. Cei doi au adus un pachet cu mai multe dintre cerințele fostului lider PSD. Cu toate acestea, nu au vrut să dea declarații celor din presă, prezenți la închisoare, potrivit celor de la România Tv.

Până acum Liviu Dragnea a avut nu singur vizitator. Este vorba despre avocata lui, Flavia Teodosiu, cea care a spus în fața camerelor că „pe viitor ne vom gândi să vedem dacă avem vreo cale de atac extraordinară, una internațională”. De asemenea, avocata a susținut că, în opinia ei, a fost vorba de o „condamnare politică. Au vrut să-l scoată din scena politică şi au reuşit”.

Valentin Dragnea și Irina Tănase l-au vizitat pe Liviu Dragnea la penitenciarul Rahova *foto: avantaje.ro
Valentin Dragnea și Irina Tănase l-au vizitat pe Liviu Dragnea la penitenciarul Rahova *foto: avantaje.ro

Cine este Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea

Valentin Dragnea este fiul lui Liviu, din căsătoria pe care a avut-o cu Bombonica Prodana, de care a divorțat în 2015. Valentin este implicat în afacerile familiei și are mai multe ferme cu porci, dar și un număr uriaș de terenuri agricole în județul Teleorman. El a fost subiectul mai multor anchete cu privire banii pe care familia Dragnea i-ar fi obținut ilegal prin compania Tel Drum.

De partea cealaltă, Irina Tănase (25 de ani) este actuala iubită a lui Liviu Dragnea. Ea a fost asistenta lui în perioada în care Dragnea conducea Ministerul Dezvoltării. Irina a absolvit în 2015 Facultatea de Relații Internaționale din cadrul Academiei de Studii Economice și s-a făcut remarcată în partid în timpul în care a organizat congresul PSD din 2013. Relația dintre cei doi a fost unul dintre subiectele de glumă favorite ale internauților, după condamnarea lui Dragnea.