Life

Liviu Dragnea a împlinit 59 de ani. Mesajul iubitei sale: ”Să devii o versiune din ce în ce mai bună a ta!”

Fostul lider al PSD, Liviu Dragnea, eliberat din penitenciar pe 15 iulie, a împlinit în urmă cu o zi 59 de ani. Irina Tănase, iubita acestuia, i-a transmis un mesaj special cu această ocazie.
29.10.2021 | 08:23
Liviu Dragnea a implinit 59 de ani Mesajul iubitei sale Sa devii o versiune din ce in ce mai buna a ta
ADVERTISEMENT

După doi ani în care și-a petrecut ziua de naștere în spatele gratiilor, fostul lider social-democrat Liviu Dragnea este acum în libertate, alături de cei dragi.

Una dintre cele mai importante persoane din viața acestuia, iubita sa, Irina Tănase, i-a transmis un mesaj emoționat cu ocazia împlinirii, pe 28 octombrie, a vârstei de 59 de ani.

ADVERTISEMENT

Liviu Dragnea a împlinit 59 de ani. Ce mesaj i-a transmis iubita sa, Irina Tănase

Pe 15 iulie, Liviu Dragnea a fost eliberat din închisoare, după aproape 2 ani și 2 luni de detenție, ca urmare a unei decizii luate de Tribunalul Giurgiu.

Prima care l-a întâmpinat a fost Irina Tănase, iubita acestuia, cea care i-a fost mereu alături în această perioadă dificilă de după condamnare.

ADVERTISEMENT

Joi, cu ocazia zilei de naștere a fostului important om politic din România, Irina i-a scris un mesaj superb pe care l-a postat și pe pagina ei de Instagram.

”La mulți ani, iubirea mea! Îți doresc ca noul an să îți aducă vindecare, liniște, perspective pozitive și multe momente de bucurie sinceră, din adâncul sufletului!

ADVERTISEMENT

Îți doresc să poți să visezi cu toată ființa ta și visele să ți se împlinească! Să ne trăiești sănătos și să devii, cu fiecare an ce trece, o versiune din ce în ce mai bună a ta!”, a scris partenera de viață a lui Dragnea.

Ce mesaj îi transmitea Irina Tănase lui Liviu Dragnea în urmă cu un an

Anul trecut, când a împlinit 58 de ani, Liviu Dragnea nu a putut sărbători cu fast, așa cum se întâmpla în anii de glorie, dat fiind faptul că se afla în închisoare. Atunci, printre cei care i-au transmis fostului lider urări se numărau Carmen Dan și iubita acestuia, Irina Tănase.

ADVERTISEMENT

În urmă cu un an, iubita lui Dragnea a scris, tot pe Instagram, câteva rânduri în care își exprima dorul față de politician.

”În seara asta, m-am îmbrăcat cu halatul tău, pentru că mi-am dorit să te simt cât mai aproape. Și Pinkie toarce lipită de el, sigur că și ei îi este dor de tine.

Îmi lipsești atât de mult că nu pot descrie în cuvinte cât de tare mă doare sufletul, te iubesc și îmi doresc să ieși de acolo sănătos și cât mai curând, să vii înapoi acasă, la noi!”, a scris Irina Tănase.

ADVERTISEMENT