News

Liviu Dragnea, amenințare voalată pentru Dăncilă. I se pregătește debarcarea?

21.05.2019 | 13:28
Liviu Dragnea amenintare voalata pentru Dancila I se pregateste debarcarea

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a vorbit despre relația lui cu Viorica Dăncilă și a lăsat să se înțeleagă că lucrurile nu ar funcționa tocmai în regulă. Liderul partidului aflat la guvernare a mărturisit că el are o relație personală doar cu femeia pe care o iubește și, evident, aceea nu este Viorica Dăncilă. Totodată, Dragnea i-a amintit Vioricăi de ce ocupă poziția pe care o ocupă.

Liviu Dragnea spune că nu are nicio relație personală cu Dăncilă

Liviu Dragnea a fost invitat la un interviu LIVE realizat de Adevărul, unde a vorbit despre relația dintre partidul pe care îl conduce și premierul României. Președintele PSD a vorbit despre provocările momentului pentru el din punct de vedere politic, având în vedere că se află în plină campanie electorală pentru europarlamentare.

Întrebat în ce relații personale se mai  află cu Viorica Dăncilă, Dragnea a declarat că el are relații doar cu femeia pe care o iubește, iar acea femeie este partenera lui, Irina, nu și cu premierul România. Acesta a spus că nu poate vorbi despre o relație personală în ce îl privește colaborarea sa cu premierul Dăncilă.

Liviu Dragnea o va evalua pe Dăncilă după alegeri. Sursa foto: Captură Adevărul Live

Liviu Dragnea, amenințare voalată: i se pregătește evaluarea lui Dăncilă, după alegeri

Președintele PSD a declarat că până acum Dăncilă a fost un premier bun, însă nu a ratat ocazia de a-i transmite motivul pentru care a fost pusă în această funcție. Acesta a spus că după alegeri se va face o analiză în legătură cu performanțele sale ca premier. Nu este exclusă o evaluare pe care Dăncilă ar putea să o pice.

”Până acum, da (a fost un premier bun- n.red) . (…) O să analizăm după alegeri, pentru că nu stă nimeni să vadă asta. E un sfat pentru oricine: să nu uite pentru ce a fost pus acolo. A fost pusă acolo pentru a implementa un program de guvernare. Dacă fiecare membru al guvernului ţine minte asta, şi nu consideră că i-a crescut şi capul, atunci o să fie un ministru bun şi eficient”, a declarat Liviu Dragnea la Adevărul LIVE.