Liviu Dragnea, anunț important pentru români! Ce se întâmplă cu Fondul de Dezvoltare și Investiții

Ana Chivu   
în HotNews
11/05/2019, 08:52
Liviu Dragnea, anunț important pentru români! Ce se întâmplă cu Fondul de Dezvoltare și Investiții GALERIE FOTO
Liviu Dragnea Sursa Foto: Hepta.ro

Liviu Dragnea postează deseori mesaje importante pe rețelele de socializare, pentru a-i înștința mai ușor pe cetățeni ceea ce urmează să se întâmple. Recent, liderul Partidului Social Democrat, a anunțat schimbări în privința Fondului de Dezvoltare și Investiții.

Liviu Dragnea anunță schimbări în privința Fondului de Dezvoltare și Investiții

Președintele PSD a anunțat, printr-un mesaj de pe o rețea de socializare, noile schimbări în privința Fondului de Dezvoltare și Investiții care vor urma să apară. “Fondul de Dezvoltare şi Investiţii și-a arătat utilitatea încă din prima săptămână de funcționare. În doar 6 zile s-au depus 310 proiecte în valoare de peste 2,5 miliarde de lei. Cele mai multe solicitări fac referire la infrastructura de transport, apă şi canalizare, reţele de energie electrică şi reţele de gaze, inclusiv extinderea acestora.

Majoritatea proiectelor au întreaga documentaţie pregătită, inclusiv autorizaţia de construire sau devizele de lucrări”, a fost mesajul președintelui partidului în cauză, de pe o rețea de socializare“FELICITARI!! Cea mai bunã echipã de patrioţi care conduc PSD..!! Sper ca legea de funcţionare a fondului, sã nu permitã în veci acapararea lui de agenţi strãini, ori intervenţia #TRÃDÃTORILOR de ţarã..!!”, a fost mesjaul unui susținător al Partidului Social Democrat.

Dragnea, anunț despre schimbările privind Fondul de Dezvoltare și Investiții
Liviu Dragnea
Sursa Foto: Hepta.ro

“Se vor face plăţi până la 500 milioane euro

PSD, alături de alte bănci internaționale, și-au exprimat interesul în 2017 de a construi în parteneriat public-privat autostrăzi pe care le va deține preț de 30 de ani, urmând ca după acest termen să le cedeze statului român. “Solicitările sunt analizate în ordinea înregistrării la registratura Comisiei Naţionale de Strategie şi Prognoză și sunt soluţionate în limita plafoanelor aprobate pentru anul 2019 în valoare de 5.000 milioane lei.

Fondurile vor fi suplimentate în concordanță cu nevoile manifestate de autoritățile locale. Pentru lucrările executate se vor face plăţi până la 500 milioane euro. În următorii ani, doar prin Fondul de Dezvoltare şi Investiţii, vor fi investiți 10 miliarde de euro în comunitățile din România. Așa cum am promis, schimbăm România în bine!”

Închide ×