News

Liviu Dragnea anunță înființarea unui nou partid: Alianța pentru Patrie. “S-a născut din lacrimi, deznădejde și suferință”

Alianța pentru Patrie este noul partid al lui Liviu Dragnea.
19.09.2021 | 23:15
Liviu Dragnea anunta infiintarea unui nou partid Alianta pentru Patrie Sa nascut din lacrimi deznadejde si suferinta
ADVERTISEMENT

Liviu Dragnea a anunțat duminică seară noul partid din care va face parte. Formațiunea politică se numește Alianța pentru Patrie.

Prezent pentru prima oară într-un platou de televiziune după ieșirea de la închisoare, fostul lider PSD a declarat că noul partid „s-a născut din lacrimi, deznădejde și suferință”

ADVERTISEMENT

„Sunt din ce în ce mai mulți care nu mai suportă ca resursele noastre naturale să nu fie folosite pentru români. Principalul obiectiv al partidului îl reprezintă bunăstarea românilor. Nu este un partid naționalist, xenofob sau anti-atlantic”, a declarat Dragnea în cadrul emisiunii „Culisele statului paralel”, de la Realitatea Plus.

Cum a fost creată Alianța pentru Patrie, noua formațiune politică a lui Liviu Dragnea. ”Principalul obiectiv al partidului îl reprezintă bunăstarea românilor”

„Prin octombrie am avut o discuție cu Codrin. Eu om de mare caracter. Mi-a zis că simte nevoie să sprijine apariția unui nou partid care să nu mai fie măcinat de compromisuri interne, de oameni care nu au curaj, de acoperiți, de tot felul de interese care distrug un partid sau îl lasă la 20%. 

ADVERTISEMENT

Eu am zis că sunt de acord și că-l voi sprijini cu toată experiența mea să se întâmple acest partid.

Am găsit 4 prieteni de-ai lui. Sunt 4 oameni obișnuiți dar cu curaj, care au devenit membri fondatori ai acestui partid. Partidul s-a înființat. Se numește Alianța pentru Patrie.

ADVERTISEMENT

Acum cred că ei lansează site-ul partidului. Este un partid la început.

Alianța pentru Patrie s-a născut din lacrimi, deznădejde și suferință, dar și din speranța că se poate recupera România”, a declarat Liviu Dragnea în cadrul emisiunii de la Realitatea Plus.

Alianța pentru Patrie. Noul partid al lui Liviu Dragnea „este animat de patriotismul economic”

„Sunt din ce în ce mai mulți oameni care nu mai sportă stilul acesta de a face politică. Principalul obiectiv îl reprezintă bunăstarea românilor și este animat de patriotismul economic. Nu este un partid naționalist, xenofob sau anti-altantic.(…)

ADVERTISEMENT

Acest partid trebuie să facă un program de guvernare care să se bazeze pe folosirea resurselor naturale și umane, pe dezvoltarea sectoarelor pe care ale România”, a mai declarat fostul președinte al PSD.

ADVERTISEMENT