News

Liviu Dragnea, aşteptat cu taraful la mitingul PSD de la Suceava. Liderul PSD, pus să candideze la prezidenţiale. VIDEO

18.04.2019 | 17:44
Liviu Dragnea asteptat cu taraful la mitingul PSD de la Suceava Liderul PSD pus sa candideze la prezidentiale VIDEO
ADVERTISEMENT

La câteva zile de când a fost îmbrâncit și busculat la intrarea în Înalta Curte de Casație și Justiție, Liviu Dragnea a făcut o nouă baie de mulțime, în localitatea Dumbrăveni, unde liderul PSD a fost întâmpinat de colegii săi cu un taraf de muzică de muzică populară moldovenească.

Liviu Dragnea a făcut o baie de mulțime la mitingul PSD de la Suceava

Chiar și printre social-democrații care au venit să-l întâmpine, cineva s-a găsit să-i strice ploile liderului Liviu Dragnea. În timpul discursului său de la Conferința Extraordinară a organizației Județene Suceava a PSD, un bărbat i-a strigat că ”PSD nu a făcut nimic”!

ADVERTISEMENT

Dragnea i-a dat replica imediat: „Nimic eşti tu, mincinosule!”. Social-democratul și-a continuat apoi discursul în fața a sute de colegi de partid de-ai săi. La începutul discursului din Sala Sporturilor, Dragnea a ținut să transmită electoratului PSD că el nu va ceda absolut deloc, cu referire la situația din justiție. ”Nu, nu cedez absolut deloc. Mă voi lupta până la capăt!”.

Gepostet von Partidul Social Democrat am Donnerstag, 18. April 2019

Social-democrații de la Suceava i-au cerut lui Dragnea să candideze la prezidențiale

De asemenea, președintele interimar al PSD Suceava, Ion Stan, i-a cerut lui Liviu Dragnea să candideze la alegerile prezidențiale. ”Astăzi vă rugăm să ne spuneți că v-ați decis să fiți candidatul nostru la Președinția României”, i-a cerut Ion Stan, liderul PSD Suceava, în uralele celor din sală. Liderul PSD a evitat să îi răspundă edilului care îi ceruse să candideze la alegerile prezidenţiale.

ADVERTISEMENT

”O să vă răspund când e momentul dacă voi candida, dar haideți să ne concentrăm pe alegerile europarlamentare. Nu are de ce să vă fie frică, că nu are de ce să aveți vreo ezitare. Lupta noastră e lupta pentru adevăr”, a spus Liviu Dragnea.

Social-democrații au venit cu steaguri ale României, ale Uniunii Europene şi cu pancarte cu fotografii ale candidaţilor la alegerile europarlamentare şi cu mesaje pro-PSD.

ADVERTISEMENT