News

Liviu Dragnea, atac dur la Klaus Iohannis: ”Face mult rău societăţii”

21.05.2019 | 21:16
Liviu Dragnea atac dur la Klaus Iohannis Face mult rau societatii

Mai sunt doar 5 zile până la alegerile europarlamentare din 26 mai 2019, iar lupta politică devine tot mai intensă. Liviu Dragnea a lansat un nou atac la președintele României, Klaus Iohannis, despre care a spus că face extrem de mult rău societății prin politica pe care o duce și prin criticile neconstructive aduse guvernului.

Liviu Dragnea îl acuză pe Iohannis că a vrut să distrugă alianța cu ALDE

Dragnea oferă chiar și o informație sensibilă, în premieră, care îl are în prim plan și pe Călin Popescu Tăriceanu. Acesta a spus că în a doua zi după alegerile parlamentare, Iohannis l-a chemat pe șeful Senatului pentru a-l convinge să răstoarne majoritatea parlamentară, căci PSD beneficiază de sprijinul ALDE.

Președintele PSD este preocupat din cauza nivelului de radicalizare al societății și îl acuză pe Iohannis pentru situația în care românii au ajuns să se urască doar pentru că au opțiuni politice diferite. ”Constatăm un nivel de radicalizare a societăţii destul de pronunţat. Oamenii preiau violenţa limbajului de la vârful politicii. Şi în şcoli s-a ajuns ca elevii să fie violenţi în limbaj, între ei şi cu profesorii. Unul dintre principalii vinovaţi este Iohannis”, este de părere Dragnea, conform ecopolitic.ro.

Klaus Iohannis face campanie pentru PNL. Sursa foto: HEPTA.RO

Iohannis, acuzat că l-a chemat pe Tăriceanu la o discuție privată după parlamentarele din 2016

Liderul social-democrat spune că Iohannis este marele constructor al industriei urii și că nu acceptă decât majoritățile care îl aplaudă pe el. A făcut referire când a spus asta la momentul de după alegerile parlamentare din anul 2016: ”A început cu construcţia acestei industrii a urii imediat după alegerile parlamentare din 2016. A doua zi după alegeri l-a chemat pe Tăriceanu pentru a încerca să răstoarne majoritatea, nerespectând votul. Face mult rău societăţii”.

Șeful Camerei Deputaților mai spune că PSD nu are niciun interes să întrețină acest conflict cu președintele României și că a făcut apel public, de nenumărate ori, la dialog pentru ca românii să nu sufere din cauza neînțelegerii dintre două instituții fundamentale în democrația noastră.