News

Liviu Dragnea, atac furibund la adresa lui Klaus Iohannis: “Așa cum a furat casele, a furat și Ziua Europei”

11.05.2019 | 12:44
Liviu Dragnea atac furibund la adresa lui Klaus Iohannis Asa cum a furat casele a furat si Ziua Europei

Liviu Dragnea nu se oprește! Liderul Partidului Social Democrat l-a atacat din nou pe președintele României. Acesta l-a acuzat că “a furat și Ziua Europei”. Totul s-a petrecut în urma summitului de la Sibiu unde toți liderii europei au fost prezenți. Dragnea este supărat din cauza faptului că președintele țării “a ținut să reprezinte România doar el singur.”

Liviu Dragnea, atac la adesa lui Klaus Iohannis

Liviu Dragnea îl atacă necontenit pe președintele României. În timp ce Klaus Iohannis se afla la Summitul organizat la Sibiu, unde mai marii lideri europeni au fost prezenți, Dragnea era la mitingul PSD de la Iași. “Așa cum a furat casele, a furat și Ziua Europei, a folosit această ocazie doar pentru el . A folosit Summitul, făcut cu bani mulţi, pentru el. Și-a chemat stăpânii. Se plimba singur, dar nu era băgat în seamă. Asta e soarta slugilor!”

 “Dar lui Iohannis îi spun.. iubim Sibiul, dar îi urâm pe trădători. Iohannis a ținut să reprezinte România doar el singur. A folosit cu ceva că a folosit acest summit pentru campania lui electorală? Și-a chemat stăpânii. Am văzut cu toții cum se plimba singur și nu îl băga nimeni în seamnă.”

Liviu Dragnea îl atacă pe Klaus Iohannis
Liviu Dragnea îl atacă pe Klaus Iohannis
Sursa Foto: Hepta

“Îl auziți pe Iohannis și pe slugile lui.. “

Alături de afirmațiile controversate care îl vizează pe Iohannis, Liviu Dragnea a ținut să precizeze, așa cum are obiceiul la fiecare întâlnire, reușitele venite odată cu guvernarea Partidului Social Democat. Acesta a precizat că salariile medicilor s-au mărit, moment în care i-a și salutat pe medicii prezenți.

De asemenea, președintele PSD a menționat că partidul dorește să renoveze și să modernizeze școlile. “Îl auziți pe Iohannis și pe slugile lui.. ne spun de câțiva ani că PSD n-a făcut nimic. Hai să vedem ce înseamnă nimicul de care vorbește Iohannis…”, a susținut Liviu Dragnea.