News

Liviu Dragnea, atac voalat la Viorica Dăncilă. De ce o invită în Parlament

24.04.2019 | 16:47
Liviu Dragnea atac voalat la Viorica Dancila De ce o invita in Parlament

Șeful PSD, Liviu Dragnea, a atacat-o voalat pe Viorica Dăncilă. E știut că relația dintre cei doi a început să scârțâie, însă, aceasta pare să se degradereze clar pe zi ce trece. Mai exact, liderul PSD a explicat, miercuri, că PSD și ALDE au mai mult de 30 de voturi în plus, comparativ cu cele necesare pentru a trece Guvernul și i-a dat asigurări premierului României că în cazul în care vine cu restructurarea Guvernului în Parlament, nu va fi absolut nicio problemă, îndemnând-o, în cele din urmă, să explice cum se fac calculele majorității.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, atac voalat la Viorica Dăncilă

Am auzit multe tâmpenii în ultimele zile. Tot spun unii, despre care credeam că se iau după specialiști, nu după specialiștii în datul cu părerea că nu mai avem majoritate și pică Guvern. La noi majoritatea este destul de clară. La orice vot în plen noi putem avea peste 30 de voturi în plus față de majoritatea necesară. În situația în care premierul vine în Parlament și spune că vrea să schimbe structura.

În cazul în care Parlamentul spune că este de acord, atunci noul Guvern are o structură validă. Dacă Parlamentul va spune că nu este de acord cu restructurarea, atunci Guvernul rămâne în forma actuală, nu pică sub nicio formă Guvernul.

Liviu Dragnea, atac voalat la Viorica Dăncilă. De ce o invită în Parlament
Liderul PSD a explicat, miercuri, că PSD și ALDE au mai mult de 30 de voturi în plus, comparativ cu cele necesare pentru a trece Guvernul

”Am stabilit cu doamna prim-ministru să stabilească dumneaei

Am stabilit cu doamna prim-ministru să stabilească dumneaei: merge cu varianta remanierii sau vine în Parlament. Președintele a ieșit abia seara să ne spună că nu este de acord cu ținuta unora dintre cei propuși. Era târziu aseară să mai facem procedurile pentru votul de astăzi.

A rămas ca doamna prim-ministru să se gândească în perioada de Sărbători dacă vine în Parlament sau merge mai departe cu interimari. Dacă decide să vină cu restructurarea în Parlament, nu există niciun fel de problemă cu aprobarea acestei solicitări”, a declarat Dragnea.