News

Liviu Dragnea, cel mai dur atac la Klaus Iohannis: “Cel mai mare mut a început să facă gălăgie”

19.05.2019 | 14:49
Liviu Dragnea cel mai dur atac la Klaus Iohannis Cel mai mare mut a inceput sa faca galagie

Liviu Dragnea a lansat cel mai dur atac la Klaus Iohannis din această campanie electorală. Prezent la Târgoviște, acolo unde PSD a organizat un ultim miting pentru alegerile europarlamentare din 26 mai, liderul PSD a declarat că şeful statului este cel mai mare mut pe care l-a dat politica românească. Dragnea crede că acesta a început să facă acum gălăgie după ce a realizat „industria urii și dezbinarea între români”. 

Liviu Dragnea, cel mai dur atac la Klaus Iohannis

“Am auzit şi aţi auzit şi dumneavoastră în ultima perioadă pe cel mai mare mut pe care l-a dat politica românească a început să facă gălăgie. Credeţi că are Iohannis ceva de spus? Credeţi că are vreun proiect de ţară? Credeţi că are vreun proiect, vreun gând bun pentru România? Nu are, oameni buni. El şi ai lui fac gălăgie pentru a acoperi un sunet care începe să se audă din ce în ce mai tare. Este sunetul creşterii economice, este sunetul scos de motoarele industriei şi agriculturii”, a spus Liviu Dragnea.
“Şi Iohannis a realizat ceva în industrie. Industria urii. Ura între români, dezbinarea şi războiul români între români. Pentru că acest om nu îşi poate iubi ţara. De ce credeţi că chiar dacă institutele din România, instituţiile străine au arătat care e creşterea economică a României, a doua din Europa, al treilea an, peste 5% creştere economică, peste 3.000 de lei salariul mediu net… De ce credeţi că ei în continuare, el şi ai lui stau în gură cu cifrele mincinoase? Pentru că şi-ar dori ca România să o ducă rău, doar să nu aibă dreptate PSD-ul”, a mai zis liderul PSD.
Liviu Dragnea, cel mai dur atac la Klaus Iohannis. Dragnea
Liviu Dragnea crede că Iohannis nu respectă reyultatul alegerilor. Sursă foto – Hepta

Dragnea, replici tăioase pentru Iohannis

Liviu Dragnea a mai subliniat că președintele Iohannis vrea să distrugă democraţia și să câştige cu procurorii fără să respecte rezultatul alegerilor. „Şi între noi şi ei, între Iohannis şi ai lui, este o mare diferenţă. În primul rând, noi iubim democraţia, Iohannis şi ai lui vor să o distrugă. Noi iubim alegerile, credem în alegeri, Iohannis crede în servicii. Noi vrem să câştigăm la vot, Iohannis vrea să câştige cu procurorii. Noi tot timpul am respectat şi vom respecta rezultatul votului, Iohannis mereu a vrut şi va dori să-l răstoarne. Noi am respectat şi vom respecta tot timpul voinţa acestui popor, pe Iohannis nu-l interesează”, a mai spus Liviu Dragnea.
“Ne confruntăm cu un război securist dus de Iohannis. Şi vă spun ceva foarte clar. Nu noi am dorit acest război, dar suntem obligaţi să-l ducem şi să-l câştigăm. Ăsta nu poate să ţină minte două întrebări, hal de preşedinte al unei ţări. Făcea semne să tragă mira. La cine mai venea mira la televizor? La Ceauşescu. Ne-am întors cu 30 de ani în urmă, oameni buni. Am început să demascăm odioasa maşinărie de poliţie politică ce a fost construită în această ţară şi care e dusă la apogeu de Iohannis şi o vom distruge oameni buni. Am hotărât să oprim abuzul instituţiilor de forţă şi să aşezăm serviciile secrete în matca lor constituţională, fiecare în România trebuie să se ocupe de ceea ce spune Constituţia”, și-a încheiat Dragnea discursul susținut la Târgoviște