News

Liviu Dragnea dă de pământ cu Tudorel Toader! ”Nu știu cât și-l mai asumă PSD!”

10.04.2019 | 16:33
Liviu Dragnea da de pamant cu Tudorel Toader Nu stiu cat sil mai asuma PSD

Liviu Dragnea a dat de pământ cu Tudorel Toader, după ce l-a ”jucat” pe degete. Ministrul Justiție a spus recent că există viață și după ministeriat, însă nu a părut convins că știe cum se gestionează o astfel de viață. Aici nu era vorba despre situația lui ori despre a oamenilor în general, ci despre relația mediată de mici ori mari șantaje cu Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea dă de pământ cu Tudorel Toader

După ce Toader a postat, miercuri, ultimul mesaj care îl vizează pe liderul PSD, a venit și rândul lui Dragnea. Aflat în județul Giurgiu, șeful PSD a fost luat la întrebări de jurnaliști în legătură cu relația dintre el și Toader. „Tudorel Toader nu este un personaj despre care să vorbesc în fiecare zi. Este pentru dumneavoastră, nu este important pentru mine! (…) Voi aveți problemele voastre cu Toader, ce mai spune Lazăr, cu doamna Tarcea!

Nu e ministrul meu, nu e rudă cu mine, nu e frate cu mine, nu e rudă nici cu mama, nici cu tata! A fost asumat de PSD, nu știu cât o să mai fie!”, a declarat Liviu Dragnea. În final, acesta a mai spus și că: „Parlamentul poate să lucreze! A luat o pauză fiind păcălit de către Guvern, iar acum poate să lucreze!”.

Liviu Dragnea dă de pământ cu Tudorel Toader! ”Nu știu cât și-l mai asumă PSD!”
”Nu știu cât și-l mai asumă PSD!”

Victor Ponta, despre scandalul Dragnea-Toader

Despre scandalul Dragnea-Toader a vorbit și liderul Pro România, fostul premier Victor Ponta, marți, la Adevărul Live. „(Scandalul Dragnea-Toader, n.r.) e un fake. Cu siguranţă joacă teatru, pentru că: l-aţi pus dvs. pe dl Toader ministru? Nu. Nici eu nu l-am pus. A fost ministru în Guvernul Grideanu. A căzut Guvernul Grindeanu, după care a venit Guvernul Tudose. Dl Dragnea a zis să rămână tot Toader.

A plecat Guvernul Tudose, a venit Guvernul Dăncilă. A zis să rămână tot Toader. După aia a apărut povestea aia că e o moţiune la Camera Deputaţilor împotriva ministrului Toader, au amânat-o, fiţi atenţi că ce-i facem. După care evident că au votat împotrivă. E un joc”, a declarat Ponta.