News

Liviu Dragnea, declarație despre candidatura la prezidențiale: “Nu mi-e frică de Iohannis”

12.04.2019 | 10:28
Liviu Dragnea declaratie despre candidatura la prezidentiale Nu mie frica de Iohannis

Liviu Dragneam, despre candidatura la prezidențiale! Liviu Dragnea a oferit o serie de declarații pentru Antena 3. Liderul PSD a transmis mesajul în cauză ca o testare a opiniei publice privind situația în cauză. Liviu Dragnea a fost invitatul lui Răzvan Dumitrescu la Antena 3, unde a dezvăluit câteva lucruri de neimaginat.

Liviu Dragnea a vorbit despre candidatura la prezidențiale

Liderul Partidului Social Democrat a dezvăluit, la Antena 3, că nu îi este deloc frică de președintele țării în privința candidaturii la alegerile prezidențiale. De asemenea, acesta a mai adăugat și anunțul despre punctul de pensie. “Eu bănuiesc că și la noi sunt mulți care sunt pregătiți să candideze și sunt mulți care și-ar dori. E foarte bine lucrul acesta. O să luăm decizia aceasta după alegerile europarlamentare. Am fost întrebat mereu și eu: ‘candidați, nu candidați?” 

Călin Popescu-Tăriceanu a făcut și el declarații privind participarea la alegerile prezidențiale în cursul zilei de ieri. De asemenea, Tăriceanu a vorbit și despre un posibil șantaj al PSD. “Indiferent ce spun eu Iohannis nu scapă de obsesia în ceea ce mă privește. Am devenit obsesia lui și face absolut orice: presează, amenință, activează toate structurile pe care le poate activa ca eu cum-necum ori să dispar, ori să nu mai fiu președinte la PSD, ori să fiu băgat în pușcărie, ori să dispar pur și simplu, să mă evapor. El crede că dacă eu nu mai exist, ia al doilea mandat fără niciun fel de probleme. Mie nu mi-e frică să mă confrunt cu Iohannis. Iohannis nu e greu de bătut, pentru că nu a făcut nimic patru ani și jumătate”, a mai susținut liderul Partidului Social Democrat.

Liviu Dragnea, despre candidatura la prezidențiale. Ce a spus liderul PSD?
Liviu Dragnea, despre candidatura la prezidențiale. Ce a spus liderul PSD?

Sondaj alegeri prezidențiale

Dacă alegerile prezidențiale ar fi avut loc în weekend-ul din prima săptămână a lunii curente, Klaus Iohannis ar fi avut câștig de cauză. Intențiile la vot în privința președintelui actual al țării au crescut de la 39,8% în luna ianuarie 2019, la 41,4% în luna februarie, se arată în sondajul comandat de Europa FM. Pe locul al doilea se afla atunci Călin Popescu-Tăriceanu, președintele partidului ALDE, cu 18% din intențiile de vot.