News

Liviu Dragnea, declarații fără precedent: “Este visul lui Iohannis sa ma vadă in pușcărie”

12.05.2019 | 20:52
Liviu Dragnea spune ca Iohannis il vrea la puscarie

Liviu Dragnea, președintele Partidului Social Democrat, a făcut declarații fără precent, în direct la România TV, unde a spus că președintele României îl vrea cu orice preț la pușcărie și că Klaus Iohannis vrea ca PSD-ul să fie desființat și să dispară de pe scena politică!

Liviu Dragnea spune că președintele Iohannis il vrea la puscarie

”Este visul lui Iohannis să mă vadă în pușcărie cu orice preț. Au făcut totul ca să destabilizeze PSD-ul. Au convins o mână de oameni să plece din PSD, să facă un partiduleț, au încercat să răstoarne guvernul, dar nu le-a ieșit”, a spus Liviu Dragnea.

Președintele PSD a vorbit și despre violențele din ultima perioadă care au izbucnit la mitingurile PSD. ”Dictaturile nu s-au născut prin lovituri de stat. În Germania s-a născut din ură. Ura este alimentată de oamenii lui Iohannis. Vestea bună este că sunt din ce în ce mai puțini, ies din manipularea aceasta a lui Iohannis.

Liviu Dragnea spune ca nu stie cat timp ii mai poate pondera pe PSD-isti sa nu raspunda la violente

Liviu Dragnea avertizează că nu știe cât vor mai rezista PSD-iștii să nu răspundă la violența fizică

Eu nu pot să urăsc pe cineva. Nu pot să stau încărcat. Sunt din ce în ce mai puțini care rămân injectați cu această ură. Oamenii lui Iohannis sunt plini de ură. Noi le-am spus să-și vadă de treabă celor din PSD. Nu putem lăsa țara pe mâna unor bătăuși. La Iași au fost văzute foarte multe jointuri. Au fost văzuți oameni cu ochii injectați care au pus la pământ un om în vîrstă și l-au luat la picioare.

Au fost membri PSD care au vrut să iasă din autocare, deoarece nu mai puteau rezista la jigniri. Asta e politică? Asta vrea USR, PNL și Iohannis. Nu știu cât vor mai putea răbda PSD-iștii la asemenea violențe. Eu le spun să îi ignore pe bătăușii PNL, dar nu știu cât vor mai rezista”, a mai spus Liviu Dragnea.

Președintele PSD a mai spus că toți ”bătăușii PNL” au prins curaj deoarece Klaus Iohannis controlează toate instituțiile și, mai mult, a autorizat toate violențele!

”Iohannis este în vârful piramidei și a autorizat totul. Nimeni nu ar avea tupeul să facă așa ceva dacă nu ar ști că este protejat total. Iohannis poate controla procurori, judecători. Este mai rău decât a fost Băsescu. Ies la iveală din ce în ce mai multe abuzuri”, a mai spus Dragnea.