Life

Liviu Dragnea, noi dezvăluiri după despărţirea de Irina Tănase: “Reacţia mea va fi tot asta”

Liviu Dragnea a făcut noi precizări despre despărțirea de logodnica sa, Irina Tănase. Politicianul nu dorește să facă din această separare un subiect de cancan.
08.12.2021 | 23:13
Liviu Dragnea noi dezvaluiri dupa despartirea de Irina Tanase Reactia mea va fi tot asta
ADVERTISEMENT

Fostul lider al Partidului Social Democrat este rezervat în ceea ce privește separarea de blondină, după ce s-a aflat că tânăra se iubea pe ascuns cu un bărbat din Galați, pe nume Paul.

Politicianul a reacționat inițial pe pagina de Facebook, iar acum face noi dezvăluiri despre despărțirea de Irina Tănase. Liviu Dragnea spune că-și asumă fiecare decizie luată.

ADVERTISEMENT

Liviu Dragnea, detalii despre ruperea logodnei de Irina Tănase

Liviu Dragnea și Irina Tănase erau împreună de ani buni și toată lumea se aștepta să ajungă la altar, mai ales că omul politic îi ceruse mâna înainte să ajungă în spatele gratiilor.

Iată că drumurile lor s-au separat în urmă cu numai câteva zile, fostul președinte PSD dorind să nu se mai discute acest aspect sensibil al vieții sale personale.

ADVERTISEMENT

„Păi de ce trebuie să comentez eu? Poate să apară orice, am spus-o și aseară: eu când iau decizii, le iau asumat, le iau ca să fie mai bine, atât mie, cât și celorlalți implicați, și mă țin de ele.

Eu nu îmi discut viața privată și nu îmi spăl rufele în public în modul ăsta. Nu am făcut-o niciodată, credeți-mă. Și nu am mare respect, în general, pentru oamenii care fac așa ceva. Nu îmi stă în caracter.

ADVERTISEMENT

Orice ar mai apărea, reacția mea va fi tot asta: sunt un om cu educație, am respect pentru viața privată a oamenilor și nu o să mă vedeți pe mine vreodată punându-mi mâinile în șold și comentând relațiile nimănui. Implicit, nici pe ale mele.

Din punctul ăsta de vedere, poate să apară un serial întreg, eu nu intru în acest joc pentru că este sub demnitatea mea de bărbat, de om cu educație, de om politic”, a declarat politicianul pentru corectnews.com.

ADVERTISEMENT

Liviu Dragnea, discret legat de viața personală. Ce subiecte crede că sunt importante

În altă ordine de idei, Liviu Dragnea a încercat să îndrepte atenția asupra altor lucruri, unele importante pentru cetățenii români în momentul de față.

Fostul lider PSD este de părere că despărțirea de logodnica sa nu este un subiect care să le țină de foame oamenilor, așa cum sunt prețul carburantului sau scumpirile anunțate de la 1 ianuarie 2022.

„În același timp, vă repet: eu sunt sigur că aceste lucruri nu pun nici pâine pe masă românilor, nici nu le plătesc facturile la curent și gaze, nici nu scad prețul carburantului la pompă.

Astăzi, de ziua Constituției, trebuia să vorbim despre halul în care a fost călcată în picioare legea fundamentală a țării de însuși președintele României. Trebuia să vorbim despre valul 5 al pandemiei.

Trebuia să vorbim despre noul val de scumpiri anunțat de la 1 ianuarie: la curent și la carburanți, pentru că guvernul majorează accizele la carburanți. Nu despre ce apare în presa tabloidă, ca să mute atenția de la ce se întâmplă cu adevărat în țară.

De aceea, eu am să fac ce m-ați văzut făcând și până acum: o să mă ocup, împreună cu Alianța Pentru Patrie, de problemele românilor. Nu de scandaluri, nu de fake-uri, nu de cancan. Eu nu sunt construit așa”, a adăugat Liviu Dragnea.

ADVERTISEMENT