News

Liviu Dragnea, dezvăluiri uluitoare despre Viorica Dăncilă: „A fost preluată total de SPP și SRI”

Ce a declarat Liviu Dragnea despre Viorica Dăncilă și perioada în care aceasta a fost premierul țării
20.09.2021 | 12:24
Liviu Dragnea dezvaluiri uluitoare despre Viorica Dancila A fost preluata total de SPP si SRI
ADVERTISEMENT

Liviu Dragnea a vorbit despre fostul premier al României și a dat anumite detalii din spatele ușilor închise despre ce s-a întâmplat în mandatul de prim-ministru al acesteia.

Ce a avut de spus Liviu Dragnea despre fostul premier al României

Liviu Dragnea a precizat că după ce Viorica Dăncilă a fost numită în funcția de premier, ea a fost preluată în totalitate de Serviciul de Protecție și Pază și de Serviciul Român de Informații.

ADVERTISEMENT

Acest lucru s-ar fi întâmplat la circa jumătate de an de când Viorica Dăncilă a fost desemnată în funcția de premier al României.

„Doamna Viorica Dăncilă nu a blocat nicio măsură din program, ceea ce a făcut că programul de guvernare din acel an să continue.

ADVERTISEMENT

Cam după cinci-şase luni de când a fost numită prim-ministru, aleasă prim-ministru, desemnată şi aleasă, Viorica a fost preluată total de SPP şi de SRI”, a dezvăluit fostul lider PSD, Liviu Dragnea, la Realitatea Plus.

Liviu Dragnea, ironii la adresa Vioricăi Dăncilă. Ce a declarat despre dorința ei de a fi președintele țării

Liviu Dragnea a ironizat-o pe Viorica Dăncilă când a fost întrebat dacă funcția de premier era una pentru care era capabilă. Astfel, el a spus că nu numai că funcția era una potrivită pentru ea, ci fostul premier chiar a vrut mai mult de atât.

ADVERTISEMENT

Fostul lider al PSD a amintit despre faptul că Viorica Dăncilă a vrut să devină președintele partidului, iar ulterior a candidat și la alegerile prezidențiale din țara noastră.

„Nu a depăşit-o, pentru că a ţinut de ea. A vrut mai mult, a vrut şi preşedinte de partid, şi candidat la prezidenţiale, deci înseamnă că funcţia aia nu o depăşea, deci era prea puţin.

ADVERTISEMENT

Deci cred că nu a depăşit-o”, a spus Liviu Dragnea, ironic.

Totodată, Liviu Dragnea nu a ezitat să vorbească despre perioada pe care a petrecut-o în spatele gratiilor și cum a fost aceasta pentru el. Fostul lider politic a spus chiar că a avut parte de ”un regim preferențial negativ”.

„Am suferit aceste abuzuri în ceea ce privește dreptul la muncă. Am stat 9 luni de zile închis, ieșeam câte 50 de minute pe zi afară însă după ce apunea soarele.

Eu timp de 9 luni am văzut foarte puțin lumina soarelui. În final am câștigat printr-o hotărâre judecătorească”, a mai spus acesta.

ADVERTISEMENT