News

Liviu Dragnea, discurs în faţa a 40.000 de membri PSD la mitingul de la Craiova! Cum s-a îmbrăcat Lia Olguța Vasilescu

12.04.2019 | 17:18
Liviu Dragnea discurs in fata a 40000 de membri PSD la mitingul de la Craiova Cum sa imbracat Lia Olguta Vasilescu

Mega-mitingul PSD organizat la Craiova, la care PSD-iștii au anunțat că vor lua parte 40 de mii de oameni, a început! Conducerea PSD a ajuns la Craiova. Liviu Dragnea a făcut o baie de mulțime, a dat mâna cu oamenii și s-a deplasat foarte greu spre scena de unde vor lua cuvântul liderii social-democrați.

Liviu Dragnea a făcut baie de mulțime la mitingul PSD de la Craiova

Declarații Liviu Dragnea:

”Comunele, satele din România se vor face și mai frumoase. Am înțeles că PNL-ul a făcut miting aici, într-un colț. L-am întrebat pe Claudiu câți vor fi la miting și mi-a spus câțiva. Ăsta este partidul pe care Iohannis și clica lui vrea să-l distrugă. Toată lumea cu care am dat mâna, mi-a zis Liviule. Cu toții mi-au spus ”Liviule, nu te lăsa”. Mi-au zis, de asemenea,” chiar dacă te arestează, să nu renunți, că venim să te scoatem de-acolo”. Sper să nu ajungem acolo. Deși asta este dorința lui Iohannis, pentru că este îngrozit de noi”.

Liviu Dragnea este însoțit de iubita sa, Irina Tănase. Claudiu Manda a vorbit în fața publicului foarte numeros din centrul Craiovei, unde s-a lăudat cu producția de porumb. În plus, Claudiu Manda le-a spus că Victor Ponta a venit în Craiova în 2013 și a promis că le face craiovenilor autostradă. ”A mințit”, a spus Claudiu Manda, despre Victor Ponta, care făcea parte din PSD la momentul respectiv și era coleg cu nimeni altul decât cu Claudiu Manda!

Miting al Partidului Social Democrat, Craiova, Dolj

Gepostet von Partidul Social Democrat am Freitag, 12. April 2019

Soțul Liei Olguța Vasilescu, candidat la europarlamentare, a spus că Guvernul Dăncilă va face autostrada spre București! Partidul Social Democrat și-a prezentat la evenimentul organizat la Craiova candidații la alegerile europarlamentare care vor avea loc pe data de 26 mai.

Lia Olguța Vasilescu a preluat și ea cuvântul la mitingul PSD organizat la Craiova. Fostul ministru a amintit realizările partidului. Lia Olguța Vasilescu s-a conformat și a venit îmbrăcată cu o geacă albă la miting.

Manda a spus că Ponta și Șova au mințit, deși erau în PSD

Mitingul PSD nu a fost lipsit de incidente. Un bărbat a fost reținut de jandarmi, după ce oamenii legii au descoperit asupra sa un cuțit, potrivit știripesurse.ro.

Toți cei prezenți ar fi trebuit să se îmbrace în alb, după cum a anunțat liderul PSD Dolj și candidat la europarlamentare, Claudiu Manda, însă participanții nu prea au respectat dress-cod-ul. Claudiu Manda a spus că municipiul Craiova dă astfel startul acțiunilor de o asemenea amploare și că evenimente de acest fel vor mai fi organizate și în alte orașe din țară.

În funcție de discursuri și de numărul persoanelor care vor dori să vorbească, evenimentul va dura „o oră, o oră și ceva”, mai declara Claudiu Manda.