Life

Liviu Dragnea, faţă în faţă cu Denise Rifai: “Câţi bani de buzunar vă dă iubita?”

Liviu Dragnea va sta față în față cu Denise Rifai în următoarea ediție a emisiunii „40 de întrebări”.
13.10.2021 | 21:51
Liviu Dragnea fata in fata cu Denise Rifai Cati bani de buzunar va da iubita
ADVERTISEMENT

Liviu Dragnea este următorul invitat în emisiunea lui Denise Rifai, în ediția de duminică, 17 octombrie. Fostul președinte PSD va răspunde la 40 de întrebări atât despre cariera sa politică, cât și despre condamnări și aspecte din viața personală.

Din luna iulie 2021, Liviu Dragnea este eliberat condiționat în dosarul angajărilor fictive, după ce a petrecut 2 ani și trei luni în spatele gratiilor.

ADVERTISEMENT

Liviu Dragnea, următorul invitat al lui Denise Rifai

Liviu Dragnea este unul dintre cei mai controversați oameni politici din România și a acceptat să răspundă la cele 40 de întrebări în cadrul emisiunii moderate de Denise Rifai.

Interviului fostului președinte PSD va putea fi urmărit duminică, 17 septembrie, de la ora 22.45, la Kanal D. Unul dintre subiectele despre care Liviu Dragnea va discuta este cel al protestelor din 10 august 2018, atunci când zeci de mii de români au fost bătuți și gazați de către jandarmi.

ADVERTISEMENT

„Ce gust are puterea?”, „Ați dat ordin să fie bătuți românii pe 10 august?”, „Ați amenințat-o cu moartea pe Gabriela Firea?”, „Credeți că mai aveți vreo șansă în politică?”, sunt câteva dintre întrebările pe care Denise Rifai i le adresează fostului președinte al Camerei Deputaților.

De asemenea, prezentatoarea TV îi va adresa controversatului politician și întrebări legate de viața personală.

ADVERTISEMENT

„Este Viorica Dăncilă premierul ales de iubita dvs?”, „Câți bani de buzunar vă dă iubita?”,  „I-ați interzis fostei soții să participe la nunta fiului dvs?”, „De câte ori ați mințit că să vă atingeți scopul?”, sunt unele dintre întrebările la care Liviu Dragnea va răspunde la următoarea ediție a emisiunii „4o de întrebări cu Denise Rifai”.

Liviu Dragnea este doar unul dintre politicienii care au răspuns celor 40 de întrebări. Elena Udrea, Adrian Năstase, Viorica Dăncilă, Gabriela Firea sau Victor Ponta au fost invitați în trecut la emisiunea prezentată de Denise Rifai.

ADVERTISEMENT

Liviu Dragnea a intrat în politică la jumătatea anilor ‘90, în Partidul Democrat. Este membru PSD din 2001 și a ocupat, pe rând, toate funcțiile din partid.

Emisiunea lui Denise Rifai, premiată cu „Revelația anului în media”

Emisiunea „40 de întrebări” a fost foarte apreciată încă de la primele ediții, motiv pentru care Denise Rifai a primit premiul „Revelația anului în media”, în cadrul galei Capital, „TOP 100 Femei de Succes”.

Invitații emisiunii sunt personalități din diverse domenii și răspund la întrebări incomode legate de viața profesională sau personală.

„Mulțumesc publicului, fără susținerea lui nu aș fi ajuns aici; mulțumesc echipei Kanal D pentru că alături de acești oameni am construit acest succes.

Sunt onorată să mă aflu la acest eveniment remarcabil, care celebrează femeile și realizările lor”, a declarat Denise Rifai în cadrul galei.

ADVERTISEMENT