News

Liviu Dragnea, fotografiat în celulă? Adevărul despre imaginea care circulă pe Internet

15.06.2019 | 13:27
Liviu Dragnea fotografiat in celula

O fotografie cu Liviu Dragnea aflat în celulă a făcut vâlvă pe Internet, în ultimele zile. Internauții au discutat îndelung pe tema autenticității fotografiei respective. Liviu Dragnea apare îmbrăcat în trening, alături de un alt bărbat, colegul său de celulă.

Liviu Dragnea se pare că a fost fotografiat în celulă

Fotografia pare a fi făcută prin vizeta ușii de închisoare, iar Liviu Dragnea apare printre gratii. Un specialist a examinat instantaneul și a explicat pentru cancan.ro dacă, într-adevăr, poza este reală. ”Lumina din spatele lui (n.r. Liviu Dragnea) nu se justifică, ar fi trebuit să aibă o sursă de lumină în încăpere. De asemenea, detaliile pe fața bărbatului din plan îndepărtat nu puteau fi văzute în detaliu dacă poza era reală. Plus că ferestrele sunt prea mari pentru o celulă”, a explicat acesta.

Liviu Dragnea se află în ultimele zile de carantină și urmează să treacă prin alte emoții. Fostul lider al PSD urmează să afle la ce penitenciar va fi trimis pentru a-și ispăși sentința de 3 ani și șase luni de închisoare dictată de judecători în dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului din Teleorman. Sunt șanse foarte mari ca fostul ldier PSD să fie mutat de la Penitenciarul Rahova, la Penitenciarul Jilava.

Liviu Dragnea fotografiat in celula
Liviu Dragnea, fotografiat in celula

Liviu Dragnea, vizitat de iubita sa mult mai tânără

Liviu Dragnea a fost vizitat de iubita sa mult mai tânără. Irina Tănase a confirmat vizita la vorbitor pe care a efectuat-o, sâmbătă, la Penitenciarul Rahova, acolo unde Liviu Dragnea este încarcerat, dar a susținut că aceasta s-a desfășurat în interiorul programului, începând cu ora 18.00.

”Menționăm că vizita pe care a avut-o doamna Tănase Irina la Penitenciarul Rahova s-a încadrat în programul de vizite prevăzut de Regulamentul Penitenciarului Rahova întrucât a fost realizată la orele 18.00 (…) În acest sens, anexăm programarea vizitei doamnei Irina Tănase, pentru data de 08.06.2019, ora 18.00, vizită care s-a realizat potrivit programării penitenciarului, adică la ora 18.00. Pe cale de consecință, nu poate exista nicio bănuială cu privire la legalitatea acestei vizite”, se arată în adresa trimisă de Irina Tănase.