News

Liviu Dragnea, gest romantic pentru logodnica Irina Tănase! Ce a făcut fostul lider PSD

Liviu Dragnea, gest romantic pentru logodnica Irina Tănase la puțin timp după ce a ieșit din penitenciar
24.07.2021 | 17:22
Liviu Dragnea gest romantic pentru logodnica Irina Tanase Ce a facut fostul lider PSD
ADVERTISEMENT

Liviu Dragnea pare a fi un romantic incurabil – cel puțin așa reiese din fotografiile postate de logodnica lui. Irina Tănase nu a scăpat prilejul și a urcat o fotografie pe rețelele de socializare. În imagine a apărut o ceașcă de cafea.

„Mi-a făcut cafea cu dragoste. Și mandarine”, a scris logodnica fostului lider al Partidului Social Democrat în dreptul fotografiei.

ADVERTISEMENT

Liviu Dragnea, gest romantic pentru Irina Tănase!

Vă readucem aminte că Liviu Dragnea a ieşit din Penitenciarul Rahova afirmând că a fost o perioadă de doi ani şi două luni de suferinţă, abuzuri şi umilinţă.

Mai mult decât atât, acesta a transmis că se consideră deţinut politic. Dragnea a afirmat că PSD a devenit un partid condus de laşi. De asemenea, a precizat că va lucra la firma fiului său.

ADVERTISEMENT
Imaginea postată de Irina Tănase. Sursa foto – facebook

Fostul lider PSD a fost aşteptat chiar de iubita sa, Irina Tănase, dar şi de un grup de susţinători, majoritatea vârstnici, care au aplaudat la apariţia sa.

Vă readucem aminte că Liviu Dragnea nu are interdicţii suplimentare faţă de cele stabilite la condamnarea sa, respectiv acelea de a fi ales şi de a ocupa funcţii publice, inclusiv pe cea din care a comis faptele pentru care a fost condamnat, de preşedinte al CJ Teleorman.

ADVERTISEMENT

”Mergem acasă, ne întâlnim cu copiii lui, cu prietenii apropiaţi care au rămas alături în toată perioada asta şi mai departe nu ştiu. S-a bucurat foarte tare şi i-am spus că vin să-l aştept”, a declarat Irina Tănase cu doar câteva momente înaintea eliberării lui Dragnea.

Aceasta susţine că judectorii de la Bucureşti ”aveau o problemă personală” împotriva lui Liviu Dragnea. ”Judecătorii de la Giurgiu sunt independenţi, cei care au mai rămas”, a mai afirmat Irina Tănase, precizând că ”sunt nişte judecători curajoşi”.

ADVERTISEMENT

Anterior, într-un mesaj postat pe nstagram, Irina Tănase a scris: ”Iţi mulţumesc, Doamne, că ai făcut asta pentru mine”.

Între timp, Marcel Ciolacu i-a urat multă sănătate lui Liviu Dragnea şi a precizat că nu va comenta declaraţiile acestuia referitoare la faptul că PSD este un partid condus de laşi.

„Noul PSD va continua să fie preocupat de problemele reale ale românilor: scăderea nivelului de trai, creşterile de preţuri, îngheţarea salariilor şi pensiilor sau dezastrul în accesarea fondurilor europene”, a mai spus Ciolacu.

ADVERTISEMENT