News

Liviu Dragnea îi acuză că se droghează pe protestatarii anti-PSD. Atacul boss-ului PSD a venit în direct la Antena 3

12.05.2019 | 16:23
Liviu Dragnea ii acuza ca se drogheaza pe protestatarii antiPSD Atacul bossului PSD a venit in direct la Antena 3

Liviu Dragnea nu se dezminte. Liderul Partidului Social Democrat a lansat un atac dur la adresa protestatarilor săi și a formațiunii politice aflate la guvernare. Acesta îi cataloghează pe contestatari drept consumatori de droguri, susținând totodată că deține informații concrete în sprijinul afirmațiilor sale.

Dragnea iese la atac. Nu scapă nici Klaus Iohannis

Într-o intervenție la postul de știri Antena 3, liderul social-democraților îi acuză pe protestatarii din timpul mitingurilor organizate în aceste zile în Moldova că sunt consumatori de substanțe interzise. Mai mult decât atât, președintele Klaus Iohannis este principalul vinovat pentru că susține astfel de mișcări, crede Dragnea.

E de acord cu acel grup de bătăuși care umblă după noi la mitinguri. Așa vrea Iohannis, PNL, USR să conducă această tară cu bâta. Cine îndrăznește să aibă altă opinie primește o bâtă în cap. Oamenii sunt destul de răi și nu acceptă niciun fel de discuție sau dialog pentru binele țării. Când te folosești de astfel de indivizi, unii tineri, spuneau toți că privirea pe care o aveau acei bătăuși plină de ură, cu ochii injectați…am tot văzut filmulețe când se vorbea în Rezist de jointuri, sigur că te duci cu gândul acolo. După aia ne intrebăm : poți să lași România pe mâna unor astfel de oameni?” , a declarat Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea, președintele PSD. Sursa foto:hepta.ro
Liviu Dragnea, președintele PSD. Sursa foto:hepta.ro

Și Viorica Dăncilă le-a dat replica protestatarilor

Liviu Dragnea nu este singura figură importantă din PSD care le dă replica protstatarilor. Recent, premierul României, Viorica Dăncilă, le-a declarat război contestatarilor săi, pe care îi acuză că au o astfel de atitudine, mai ales pentru că este prima femeie prim-ministru din istoria țării noastre.

Credeţi-mă, cred că n-a fost prim-ministru mai jignit decât mine, mai pus la colţ, mai atacat decât mine. Probabil s-au gândit că sunt femeie şi voi ceda uşor. Sunt mai puternică decât toţi conducătorii lor la un loc” , a spus Viorica Dăncilă.