News

Liviu Dragnea, imagini nedifuzate! Ce le-a transmis apropiaților înainte să meargă la închisoare. Video

09.06.2019 | 08:22
Liviu Dragnea imagini nedifuzate Ce lea transmis apropiatilor inainte sa mearga la inchisoare Video

Postul România TV a transmis câteva imagini nedifuzate până în acest moment cu Liviu Dragnea. Cadrele fac parte din ultima emisiune la care fostul lider al PSD-ul a fost invitat în platourile acestei televiziunui. Mai exact este vorba despre o emisiune la care Dragnea a mers în campanie pentru europarlamentare alături de mai mulți candidați ai social democraților. Aceasta a fost, de altfel, emisiunea în care Dragnea a precizat că ar vrea ca Rovana Plumb să fie propunerea PSD pentru postul de comisar european.

Liviu Dragnea, imagini nedifuzate!

Pe imaginile difuzate se observă clar cum Liviu Dragnea le transmite tuturor celor prezenți în platou că îi iubește. Mai mult de atât, la rândul ei, și Rovana Plumb și-a declarat și ea iubirea față de colegi. De remarcat că înregistrările datează din seara zilei de vineri, 24 mai, cu două zile înainte de alegerile europarlamentare și cu 3 zile înainte ca Dragnea să fie condamnat și să ajungă la închisoare pentru următorii 3 ani și jumătate.

Fostul lider al PSD-ului nu traveresează cea mai bună perioadă. Presa a scris că acesta are probleme serioase în Penitenciar. Liviu Dragnea este cu moralul la pământ și nu o dată a fost auzit acesta strigându-i numele iubitei, Irina Tănase. Conducerea a dat ordin gardienilor să fie atenți sută la sută pentru a evita o adevărată tragedie. Deocamdată, Dragnea se află la Rahova acolo unde trebuie să stea 21 de zile într-o perioadă de carantină.

Probleme serioase în Penitenciar

De remarcat că în aceste zile, Dragnea este supus unor investigaţii medicale și are dreptul să stea de vorbă cu un psiholog care trebuie să încerce să-i explice exact la ce să se aștepte în detenție. “Este cu moralul la pământ, încă nu-i vine să creadă că a ajuns la închisoare. Este într-o stare foarte proastă, este trist și pare pierdut. A ajuns chiar să strige numele Irinei (n.r. iubita lui), dar și pe al șoferului.

În fond, persoanele care erau tot timpul alături de el când se afla în libertate. Un lucru este cert, se va acomoda greu cu regimul de detenție”, au scris cei de la știripesurse.ro despre situația fostului lider PSD.