News

Liviu Dragnea, implicat într-un scandal uriaș la Suceava: “Nimic eşti tu”

18.04.2019 | 18:09
Liviu Dragnea, scandal la Suceava! S-a lăsat cu jigniri

Liviu Dragnea este implicat într-un scandal fără precedent! Totul s-a petrecut la întâlnirea Partidului Social Democrat din Suceava. Liderul PSD i-a strigat unui participant la miting: “Nimic ești tu”. Liviu Dragnea a programat în cursul zillei de joi, 18 aprilie, vizita în Dumbrăveni pentru a participa la o conferință extraordinară a finalei partidului din Suceava.  Iată cum s-a iscat întregul scandal!

Liviu Dragnea, scandal la Suceava!

Liderul Partidului Social Democrat a strigat către un participant “Nimic eşti tu”, după ce acesta l-a înfuriat destul de rău. Liviu Dragnea a avut programată azi, 18 aprilie, vizita în comuna suceveană Dumbrăveni unde s-a ținut o conferință extreordinară a filialei PSD. Din nefericire pentru lider, nicio cuvântare nu este fără incidente. Președintele PSD a ținut un discurs în care a înșirat realizările partidului de guvernământ.

La întrebarea retorică “Ce-am făcut noi?”, un participat la conferinţă i-a răspuns „Nimic!“. În acel moment, Liviu Dragnea i s-a adresat cu replica “Nimic eşti tu!” La finele dezbaterii, alt participant la conferință l-a huiduit, moment în care a fost bruscat de mai mulți membrii ai partidului, printre care se afla și primarul loclității sucevene Moara. Membrii Partidului Social Democrat au ales azi, 18 aprilie, conducerea organizației judțene, la orele 15:00, la Centrul Cultural Mihai Eminescu. La evenimentul în cauză au participat nu mai puțin de 450 de delegați din tot județul.

Liviu Dragnea, scandal la Suceava!
Liviu Dragnea, scandal la Suceava!

“Nu-mi aduc aminte să-l fi jignit vreodată”

Spre deosebire de Liviu Dragnea, care nu s-a abținut vreodată să răspundă ferm la ajigniri sau la întrebări retorice, Viorica Dăncilă este lăudată de liderul PSD pentru faptul că “nu este conflictuală”. “Nu-mi aduc aminte ca doamna prim-ministru să-l fi jignit vreodată pe preşedinte sau să se fi certat vreodată cu domnul preşedinte, să-l fi criticat, să fi spus lucruri despre preşedintele României, pentru că nu este conflictuală.

Şi văd că tot încasează de la domnul preşedinte tot felul de jigniri. Dar, repet, asta nu înseamnă că se va schimba, nu cred că se va schimba şi îşi vede de treabă la Guvern”, a mai precizat Dragnea.