News

Liviu Dragnea, infectat cu Covid-19. În ce stare se află fostul lider PSD

13.12.2020 | 18:49
Liviu Dragnea, infectat cu Covid-19. În ce stare se află fostul lider PSD
Liviu Dragnea, infectat cu Covid-19. În ce stare se află fostul lider PSD. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Liviu Dragnea a fost testat pentru noul tip de coronavirus, rezultatul fiind unul pozitiv. Fostul lider PSD are o stare de sănătate foarte bună în momentul de față, așadar suferă de o formă ușoară a bolii. 

Politicianul a aflat că are virusul din China în urmă cu puțin timp, în momentul de față aflându-se internat pe o secție a Spitalului Penitenciar Jilava, într-o aripă destinată celor aflați în spatele gratiilor. Acesta a fost testat în urmă cu numai câteva zile.

ADVERTISEMENT

Potrivit digi24.ro, avocata fostului președinte PSD, Flavia Teodosiu. confirmat vestea, declarând cu această ocazie că Liviu Dragnea a luat COVID-19 de la un coleg de celulă.

Liviu Dragnea, infectat cu noul tip de coronavirus. Cum se simte politicianul

„Două persoane custodiate de Penitenciarul Bucureşti-Rahova au fost confirmate pozitiv SARS-CoV-2 și s-a dispus transferarea acestora la Penitenciarul-Spital Bucureşti-Jilava”, a anunțat Administrația Naţională a Penitenciarilor (ANP).

ADVERTISEMENT

Așadar, una dintre aceste persoane este chiar Liviu Dragnea, care execută o pedeapsă de 3 ani și șase luni, după ce a fost condamnat definitiv în Dosarul Protecție Copilului Teleorman, din data de 27 mai 2019.

Ambele persoane sunt asimptomatice, mai transmite ANP, așadar fostul președinte PSD are o stare de sănătate foarte bună. Liviu Dragnea se recuperează în spatele gratiilor, după ce în urmă cu numai câteva zile obținuse o victorie importantă.

Mai exact, fostul om politic și-a recăpătat dreptul la muncă în închisoare, potrivit unei decizii a Curții de Apel București. Vestea a fost dată de apropiatul acestuia, Codrin Ștefănescu.

ADVERTISEMENT

„Vă reamintesc că sancțiunea i-a fost dată în urma unui interviu dat în presă! Pentru că Liviu Dragnea nu are voie să vorbească și nu are drepturi de nici un fel! Pentru că actuala putere încă tremură de spaimă doar când i se pronunță numele!

Bravo, Flavia! Ai reușit să îndrepți un abuz înfiorător și ai demonstrat că există magistrați care aplică corect legea!”, a scris Codrin Ștefănescu în mediul online după ce Liviu Dragnea și-a reluat dreptul la muncă.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri