News

Liviu Dragnea, ironic față de Viorica Dăncilă, la Botoșani: ”Sper să nu aibă probleme cu coloana!”

19.04.2019 | 16:43
Liviu Dragnea ironic fata de Viorica Dancila la Botosani Sper sa nu aiba probleme cu coloana

Liviu Dragnea a fost ironic față de Viorica Dăncilă, într-un discurs ținut vineri, la Botoșani, aflat în turneul din Moldova. Relația dintre cei doi s-a răcit în ultimele săptămâni după ce premierul a refuzat acceptarea adoptării unei ordonanțe de urgență pe teme de justiție. Iar, după ce aproape că au umilit-o, neinvitând-o la mitingurile PSD, lucru pe care premierul i l-a reproșat secretarului general al formațiunii politice, Codrin Ștefănescu, acum a urmat ”grija” lui Dragnea față de ea.

Liviu Dragnea, ironic față de Viorica Dăncilă

În discursul său, șeful PSD a ținut să o felicite pe Dăncilă pentru că rezistă atacurilor opozanților, exprimându-și speranța că aceasta ”nu va avea probleme cu coloana”. Mesajul său transmis în cadrul Conferinței județene a PSD Botoșani este: „O felicit pe doamna premier pentru modul cum rezistă la toate aceste atacuri, şi vreau să îi doresc să nu aibă probleme cu coloana, măcar unul trebuie să română întreg, până la final”.

De asemenea , șeful partidului a adus felicitări și Guvernului, cu mențiunea că și-ar dori ca miniștrii să comunice mai bine. „Vreau să felicit și Guvernul pentru ceea ce realizează, cu speranța mea continuă să comunice mai bine, pentru că cea mai mare problemă a noastră, acum, este că trebuie să comunicăm mai mult cu oamenii, trebuie să le spunem oamenilor adevăratele informații”, a adăugat Dragnea.

Liviu Dragnea, ironic față de Viorica Dăncilă, la Botoșani: ”Sper să nu aibă probleme cu coloana!”
”Sper să nu aibă probleme cu coloana!”

„De aia mai plesnește coloana. Când te ții băț, și drept, mai plesnește”

De altfel, liderul PSD a făcut referire la problemele cu coloana încă din deschiderea discursului. „De aia mai plesnește coloana. Când te ții băț, și drept, mai plesnește”, a mai spus el. În cadrul discursului, Dragnea a făcut promisiuni de campanie. Oficialul a spus celor prezenți în sală că Guvernul României pregătește un program de sprijin punctual pentru nord-estul țării, prin acordarea a 20.000 de lei pentru fiecare gospodărie, pentru condiții mai bune de trai în mediul rural.

„Plecând de la idea că această regiune are un PIB pe locuitor de 27,000 de lei față de 44,000 de lei media națională, am gândit, am elaborat un program specific de sprijin punctual pentru această regiune. O să vă spun doar câteva elemente din program, restul programului sper ca în toată această perioadă să îl faceți cunoscut pentru ca oamenii să îl poată să îl acceseze. Este vorba în primul rând de acordarea a 20,000 de lei pentru fiecare gospodărie pentru îmbunătățirea condițiilor de locuire în mediul rural și dotarea gospodăriilor cu utilaje agricole ”, a promis Dragnea.